Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Onze sponsor van de maand Maart: Lemmens- Hover autoschade

“Ja, daar doen we aan mee!’, was de spontane reactie op mijn vraag of er interesse was in een interview en publicatie op de website van onze club. “We zijn op zoek naar wegen om bekend te worden bij jongere klanten en die zitten bij een voetbalclub.  Dat klopt als een bus en dus ging ik op bezoek bij TEAM Lemmens, want zo zegt Jan;  “wij doen het hier echt allemaal samen!”

 

Wanneer is het bedrijf  gestart?
“In 1954 startte mijn vader hier het autoschadebedrijf”. Het bedrijf bestaat dus al 65 jaar. “Ik heb 30 jaar met mijn vader samen gewerkt. We doen hier alles op het gebied van schadeherstel en werken goed samen met alle verzekeringsmaatschappijen en garages in de omtrek”.

Lees meer...

 

Geslaagde clinic Fortuna-spelers

In het kader van het amateur partnership dat VV Spaubeek met Fortuna Sittard heeft, gaven selectiespelers Jorrit Smeets en Branislav Ninaj samen met keeperstrainer Sieb Dijkstra gisteren een clinic aan de Spaubeekse jeugd. De JO9 en JO10 werden op een boeiende en leuke manier getraind door de drie mannen van Fortuna. Namens de spelers en staf van onze jeugd: bedankt voor de mooie avond!

 

JO10 bereikt kwartfinale beker!

Op woensdag 13 februari jongstleden kwam onze JO10 in actie in de achtste finale van het bekertoernooi. De mannen deden dat zeer succesvol: Langeberg werd met 6-3 verslagen! Hierdoor gaat de JO10 door naar de kwartfinale.

Goed gedaan mannen!

 

Onze sponsor van de maand: Rijschool Coumans

“Door een armbreuk kan ik voorlopig niet autorijden”, zo gaf ik door aan Hetty. Die begreep dat natuurlijk onmiddellijk want veilig rijden is het aller- allerbelangrijkste. “Laten we dan eens proberen de vragen en antwoorden via mail te laten lopen, kunnen we altijd nog zien of wij een keer naar jou toekomen om het helemaal af te maken”. Als je het hebt over klanttevredenheid. Bij Coumans in optima forma aanwezig.

                                               

Wanneer bent u met uw bedrijf gestart?
“Wij zijn gestart in 2003”, zo geeft Hetty aan. Dat is dus al ruim 15 jaar en zijn er inmiddels al heel veel opleidingstrajecten succesvol afgesloten.

Lees meer...

 

Receptie CV De Kwakkerte

Aanstaande zondag, 10 februari, vindt de receptie van CV De Kwakkerte plaats.

Zoals bijna elk jaar, is er ook dit jaar weer een link naar onze vereniging. Prins Guy I is al jarenlang een trouwe supporter en bezoeker van wedstrijden van ons eerste elftal en daarnaast leider van het 35+ team. Jeugdprins Sven is de jongere broer van Roel, die bij de jeugd in de JO13 speelt. Hij wordt deze carnaval vergezeld door jeugdprinses Sarah. Redenen genoeg om zondag met een mooie afvaardiging van onze voetbalvereniging op de receptie aanwezig te zijn.

We verzamelen zondag om 17.30 uur in de foyer van het MFC. Zodra we compleet zijn, gaan we gezamenlijk de prinsen en prinses feliciteren.

 

VV Spaubeek - FC Geleen Zuid 1-2

...................

Deze keer had ik meer bedenktijd nodig.

De korte winterstop is voorbij en de laatste drie wedstrijden werden gewonnen en dat zou toch het nodige vertrouwen moeten geven. Nadat op vrijdagavond de nodige tactische varianten de revue waren gepasseerd , moest het op zondag dan maar gebeuren. 

Lees meer...

 

Roger Wijns ook volgend seizoen trainer Spaubeek 1

Roger Wijns is ook in het seizoen 2019-2020 de hoofdtrainer van VV Spaubeek. Een aantal positieve gesprekken met zowel Roger, de spelersgroep als de staf hebben er toe geleid dat het contract met Roger met één seizoen verlengd is.

We wensen Roger, zijn staf en de spelersgroep heel veel succes toe in de komende periode!

 

Oefenwedstrijden zaterdag as

Zaterdag 12 januari zijn de volgende oefenwedstrijden:

Spaubeek 1 - Baarlo 1   16.30u

Spaubeek 2 - Baarlo 2   14.00u

 

Intentieverklaring BMV getekend!

Gisteravond (dinsdag 18 december) heeft voorzitter Jean Wachelder namens VV Spaubeek de intentieverklaring getekend voor de overgang naar de nieuw te bouwen Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV). Namens de gemeente Beek tekende wethouder Hub Hodzelmans. Tijdens de algemene ledenvergadering van 2 oktober 2018 j.l. gaven de aanwezige leden unaniem hun goedkeuring voor het tekenen van deze overeenkomst. 

Het bestuur is verheugd met deze stap en kijkt uit naar de geplande overgang naar de nieuwe accommodatie. Leden die eventuele vragen hebben over de BMV kunnen terecht bij een van de bestuursleden.

 

VV Sittard - VV Spaubeek 2-3

En niets gestolen

Voor de wedstrijd was het weer het bekende verhaal, vijf blessures en een schorsing. Dat betekende dat Roger en Ray weer mochten puzzelen. Nu werd een 5 – 3 – 2 opstelling uit de hoge hoed getoverd. De grootste verrassing voor mij was in elk geval dat Gilbert een van de twee spitsen was en hij deed het zeker niet onverdienstelijk.

Lees meer...

 

Nieuwjaarswandeling 2019

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Wandeltocht2019.pdf</code>Wandeltocht2019.pdf 281 Kb14-12-18 09:38

Op zondag 6 januari 2019 organiseert VV Spaubeek een Nieuwjaarswandeling voor alle leden, supporters, vrijwilligers, sponsoren en familieleden. Aansluitend aan de wandeling vindt er in de kantine een gezellig samenzijn plaats waarbij we onder het genot van een hapje en een drankje terugkijken naar 2018 en vooruitblikken op het nieuwe jaar.

Voor deelname aan de wandeltocht inclusief het eten wordt per persoon een bijdrage van €2,50 gevraagd. Dit kan op de dag zelf contant betaald worden. In verband met het eten willen we graag weten op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen. Daarom verzoeken we iedereen die deel wilt nemen zich aan te melden en daarbij door te geven uit hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen zijn/haar groep(je) bestaat. Aanmelden kan tot en met 3 januari 2019 bij Peter van Mierlo ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of 06-14949875), Ralf van Laar (06-48960543) of in de kantine. Er wordt op 6 januari vanaf 13.00 uur verzameld in de kantine, waarna de groepjes om de tien minuten vertrekken.

In verband met mogelijk slecht weer kan de wandeling alsnog afgelast worden. Dit beslissen we pas op het laatste moment. Hou daarom onze website (www.vvspaubeek.nl) goed in de gaten!

We gaan er samen met jullie weer een leuke dag van maken!

Vul s.v.p. het formulier uit de bijlage in en lever dit in bij een van bovengenoemde personen. Deze gegevens mogen ook per mail of gsm (sms of Whatsapp) verstuurd worden.

 

VV Spaubeek - Brevendia 0-2

Weer niet

Op deze gure, regenachtige middag stond de wedstrijd tegen Brevendia op het programma. Het klinkt afgezaagd, maar: alweer een finale. Zoals gebruikelijk wees Roger de mannen op de sterke en minder sterke punten van de tegenstander en kon, na een flinke portie lawaai (sommigen noemen het muziek) de warming-up gestart worden.

Lees meer...

 

Onze sponsor van de maand december: Gonzales

“Zullen we afspreken donderdagmorgen om 10.00 uur? Dan ben ik er en is het koffieapparaat in bedrijf”. Met die afsluitende woorden in het telefoongesprek, schuif ik aan aan de bar bij Ruud en Inge Klinkers, al ruim 24 jaar de drijvende krachten achter Gonzales.

 

Wanneer zijn jullie gestart?
“We zijn eigen ondernemers sinds 1988. In Valkenburg hadden we onze eerste horecazaak in de vorm van een friture wat later een grill-restaurant werd. Hard werken, zeker in het toeristenseizoen! Het ging goed en met het aanwezige ondernemerbloed gingen we ook al bewust op zoek naar een andere opzet. In 1989 zagen wij in Hasselt dit concept (Gonzales dus) en zijn we op zoek gegaan naar een plek waarin we dit concept konden uitvoeren. Onze eisen waren niet groot, maar wel duidelijk; centraal gelegen, een herkenbare locatie die betaalbaar is en voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. En op 25 juni 1994 ging, na een hele forse verbouwing Gonzales in Spaubeek open. Voor ons een dubbele feestdag want op die dag zijn we namelijk ook getrouwd”.

Lees meer...

 

Spaubeek 1 zondag as

Zondag 9 december begint de wedstrijd Spaubeek 1 - Brevendia 1 niet om 14.00u maar om 14.30u

 

RKVV Lindenheuvel - VV Spaubeek 2-0

Kansen-loos

Vandaag staat een wedstrijd op het programma tegen de ongenaakbare koploper uit onze klasse, de rkvv Lindenheuvel. Nog geen punt hebben de mannen uit de volksbuurt van Geleen dit seizoen gemorst. Met een goede bekende in het doel;  “onze” Robin vliegt men met rasse schreden in de richting van het kampioenschap. Wat zou het bijna sensationeel zijn wanneer wij deze ploeg 1 puntje of zelf meer konden afsnoepen.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.