Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

LNC Bouwservice nieuwe shirtsponsor JO11

Op zaterdag 12 oktober werd onze JO11 in het nieuw gestoken. LNC Bouwservice van Leon Boonen siert sindsdien de shirts van onze jonge talenten.

De start in de nieuwe shirts is veelbelovend: zowel de competitie- als de bekerwedstrijd werden gewonnen!

Bij deze bedanken wij Leon voor de sponsoring en hopen op een succesvolle en langdurige samenwerking!

 

VV Spaubeek neemt afscheid van Roger Wijns, Arno Coenen nieuwe hoofdtrainer

In goed overleg met Roger Wijns is besloten de samenwerking per direct te beëindigen. Het bestuur van VV Spaubeek heeft slagvaardig gehandeld in het zoeken naar een opvolger voor Roger.

Arno Coenen is per direct aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Arno zal vrijdagavond zijn eerst training geven en zondag bij de belangrijke wedstrijd tegen Alfa Sport voor de groep staan. Met de ervaring van Arno Coenen wordt gehoopt dat het 1e elftal snel weer de aansluiting kan vinden in de derde klasse B.

Bij deze bedanken we Roger voor zijn inzet voor onze vereniging en wensen Arno, de selectie en staf van het eerste elftal heel veel succes toe in de komende periode.

 

VV Spaubeek - SVC2000 2 - 5

Gezakt

Boos maar vooral teleurgesteld in de prestatie van ons 1e team.

Een eerste tegenvaller van deze zondag was het feit dat Ralph toch teveel last had en niet kon voetballen. Tijdens de wedstrijdvoorbespreking wees Roger de groep op de sterke, minder sterke en zwakke punten van de tegenstander. Tevens gaf hij aan hoe SVC2000 het beste te bestrijden was. Hij deelde opdrachten uit aan de diverse spelers.

Lees meer...

 

VV Spaubeek ontvangt donatie ING Nederland Fonds!

VV Spaubeek heeft een schitterende donatie van €1.000,- mogen ontvangen vanuit het 'ING Nederland fonds voor Medewerkers'. Deze donatie werd aangevraagd door ons zeer betrokken lid Wil van Mierlo.

Namens bestuur en leden van VV Spaubeek willen we het ING Nederland fonds en Wil van harte bedanken voor de gulle gift en de gedane moeite!

 

Spaubeek 2 - SVE 2 2-4

Te vroeg begonnen of pre party oktoberfeest.

We speelden vandaag tegen een van de favorieten voor het kampioenschap in onze klasse. SVE een goed voetballend team met veel individuele klasse, maar met een portie inzet en doorzettingsvermogen zijn wij voor elke tegenstander een moeilijke klus.

Om enkele spelers genoeg ruimte te geven om zich 's middags tijdig in een van de tenten van het oktoberfeest te kunnen vervoegen starten wij een half uur eerder, dat betekend dus een half uur eerder wakker worden een half eer eerder met de wedstrijd beginnen, of toch niet....

Lees meer...

 

Vrijdag 18 oktober: 35+, training en DJ Stevie M!

Aanstaande vrijdag speelt ons 35+ team thuis tegen de generatiegenoten van Sportclub Susteren, FC Ria en VV Sittard. De eerste wedstrijden beginnen om 20.00 uur. Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom. Daarnaast werken onze seniorenteams hun reguliere vrijdagtraining af.

Aansluitend vindt er een ouderwets gezellige avond in onze kantine plaats! Deze wordt muzikaal opgeluisterd door DJ Stevie M. Reden genoeg om hierbij aanwezig te zijn! We hopen dan ook op een goed gevulde kantine!

 

Kantine dinsdag 15 oktober gesloten

In verband met de herfstvakantie en de Oktoberfeesten blijft de kantine vanavond gesloten. 

 

VV Born - VV Spaubeek 2 - 2

Gezocht: scoorder

Vandaag stond de wedstrijd tegen de promovendus vv Born op het programma. Vanuit het grijze verleden weet ik nog dat dit een zeer taaie tegenstander is met een echter “Prince” tussen de palen. Tevens betekende een aantal jaren geleden deze wedstrijd het einde van de voetbalcarrière van onze Guyon. Het leek trouwens alsof de tijd een aantal jaren had stilgestaan, daar in Born. Alles was nog als een aantal jaren geleden. Het veld, de kleedlokalen, het hele complex.

Lees meer...

 

De Leeuw 2 - Spaubeek 2 : 0-1

Hoe bestrijdt je een leeuw............

Langzaam beginnen we te geloven dat als de hemelsluizen opengaan onze beste prestaties leveren na een klinkende overwinning vorige week met goed voetbal, deden we het nu iets anders. Winst maar dan met een grote portie inzet, passie en doorzettingsvermogen.

Na een rommelig begin op een ouderwetse soppige grasmat werden we op de been geholpen door een goede ingreep van onze keeper en een oplettende assistent scheidsrechter die kordaat en terecht de vlag omhoog stak, en zo een tegengoal voorkwam. Dit was het startsein om te het heft in handen te nemen dit lukte waarbij we niet alert genoeg waren bij de afronding. Maar door steeds de strijd aan te gaan en voor iedere bal te vechten kwam er toch de bevrijdende 0-1. Startsein om lekker de eerste helft uit te spelen, de tegenstander dacht hier anders over en begon steeds feller te voetballen. We hielden goed stand totdat de van Fortuna geleende verdediger een flinke trap op zijn voet kreeg en niet meer verder kon.

Lees meer...

 

VV Spaubeek 1 - VV Langenberg 1: 1 – 6

Geflatteerd.

Waarschijnlijk heeft iedereen nog de wedstrijd van vorig seizoen in Langenberg op zijn netvlies staan. Toen vlogen niet alleen bladeren en takken om onze oren, maar zelfs ook een dug-out. Vandaag was het al niet veel beter, hoewel het waaide niet en het regende alleen.

Voor de wedstrijd was alles duidelijk. Met Jorn in de basis wilden wij meteen goed beginnen en dat lukte ook. Totdat er, volgens velen vanuit buitenspelpositie, door de gasten de 1e treffer werd gescoord. Onze mannen op en naast het veld gingen zich vanaf dat moment steeds meer storen aan het fluiten van de scheidrechter. En ja; misschien had de man niet zijn beste dag, maar wij moeten meer met ons zelf bezig zijn dan met de man in het zwart. In het verder verloop van de 1e helft kregen wij ook een aantal kansen, maar het manco van vorig seizoen, scoren, openbaarde zich nu ook weer. Wanner je zelf niet scoort gebeurd het vaak aan de overkant en dat was ook nu het geval. Met een 2 tegen 0 ruststand, in het voordeel van Langenberg, werden de kleedkamers opgezocht en kon men zich een beetje opwarmen. Hoewel opwarmen, al jaren werkt op zondag de verwarming niet in het kleedlokaal van de VVS.

Lees meer...

 

VV Spaubeek 2 - Vaesrade 2 5 - 0

De vijf van twee

Onder het genot van pittige herfstbuien lieten we vandaag zien dat we de aandachtspunten van de afgelopen weken opgepakt hadden. Iedereen was fel, de bal bleef goed in de ploeg, we voerden onze opgedragen taken uit. 

Lees meer...

 

DVO - VV Spaubeek 3 - 1

Weer niet

Het is de afgelopen jaren 'verrektes' weinig gelukt om van DVO punten af te snoepen. In de voorbespreking noemde Roger deze ploeg zelfs onze “angstgegner.” Nu denk ik dat dit wel meevalt, want onze mannen zijn eigenlijk voor niemand bang.

Lees meer...

 

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Beste leden, vrijwilligers en vrienden van VV Spaubeek, 

De Rabobank Clubkas Campagne 2019 is vandaag van start gegaan. Alle leden (van de Rabobank) hebben via de post een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Van 27 september tot en met 11 oktober kunnen Rabobank-leden VV Spaubeek steunen door hun stem(men) op onze vereniging uit te brengen. Elke stem levert VV Spaubeek circa €4,50 op! Alvast bedankt voor jullie steun!

 

Alfa Sport 2 - VV Spaubeek 2 4 - 1

Verdiend of geflatteerd? Ik denk dat de tweede optie van toepassing is.

Na een voorbereiding met drie oefenwedstrijden en drie bekerwedstrijden die vele lichtpuntjes en ook wat overdenkingen brachten, gingen wij zondag de echte strijd om de punten aan tegen Alfa Sport. Met een gezonde mix van Ervaring/Semi-ervaring en Jeugdigheid. 

Lees meer...

 

VV Spaubeek - RKVB 2 - 2

Een nieuw seizoen

Ik heb begrepen dat er toch mensen zijn die mijn “verslag” lezen en derhalve heb ik besloten om wederom de pen ter hand te nemen. Binnen de selectie is t.o.v. vorig seizoen nagenoeg niets veranderd.

Bij de competitiesamenstelling had de KNVB een gelukkige hand, de afsluitende, finalewedstrijd van de nacompetitie was meteen de start van het seizoen 2019-2020. Zoals jullie weten werd deze finale in ons voordeel  beslist, maar dat is natuurlijk geen garantie voor deze pot.  Met een smalle selectie voor 1 en 2 moeten wij het dit seizoen klaren en de doelstelling is dan ook handhaven, zodat wij hopelijk op een gedeeltelijk nieuw complex ook in de 3e klasse kunnen voetballen.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
za, 29 jan 2022 17:00 uur
Spaubeek Veteranen
SVE (vet)
SVE (vet)
: Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)

zo, 30 jan 2022 11:00 uur
Spaubeek 3
Spaubeek 3
Spaubeek 3
: SV Meerssen 5
SV Meerssen 5

Spaubeek 4
Spaubeek 4
Spaubeek 4
: Schaesberg 6
Schaesberg 6

11:30 uur
Spaubeek 2
EHC/Heuts 2
EHC/Heuts 2
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

Spaubeek 5
SV Meerssen 4
SV Meerssen 4
: Spaubeek 5
Spaubeek 5

14:30 uur
Spaubeek 1
VV HEBES 1
VV HEBES 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

ma, 07 feb 2022 20:30 uur
Spaubeek 1 Zaal
Spaubeek 1 (fut)
Spaubeek 1 (fut)
: In de Bende`92 / Bestrating van Delft 2
In de Bende`92 / Bestrating van Delft 2

Activiteitenkalender

No current events.