Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

VV Spaubeek hervat jeugdtrainingen

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Algemene hygienemaatregelen.pdf</code>Algemene hygienemaatregelen.pdf 324 Kb30-04-20 14:35
Bewaar het bestand <code>Protocol voor ouders.pdf</code>Protocol voor ouders.pdf 422 Kb30-04-20 14:34
Bewaar het bestand <code>Protocol voor spelers.pdf</code>Protocol voor spelers.pdf 327 Kb30-04-20 14:34

Beste jeugdspelers, ouders en jeugdtrainers van VV Spaubeek,

Naar aanleiding van de berichtgeving van de overheid op 21 april heeft VV Spaubeek bij de gemeente Beek een plan van aanpak ingediend om het jeugdvoetbal in ons dorp weer voorzichtig te hervatten. Uiteraard met inachtneming van de geldende voorschriften die er vanuit de overheid en sportbond gelden. Hiervoor hebben we vandaag goedkeuring gekregen van de gemeente. 

Vanuit de KNVB en sportbond NOC*NSF zijn er protocollen opgesteld voor trainers, ouders en spelers. Deze vinden jullie in de bijlage bij dit bericht. Aan eenieder het dringende verzoek deze protocollen goed door te nemen, deze eventueel met je zoon/dochter te bespreken en hier naar te handelen voor, tijdens en na de activiteiten van onze vereniging.

We zijn blij dat de jeugd weer het veld op mag, maar dit moet uiteraard wel op een verantwoorde en veilige manier gebeuren. We gaan er dan ook vanuit dat alle spelers, ouders en trainers hier hun verantwoordelijkheid in nemen. De gezondheid van onze leden en hun familieleden blijft natuurlijk voorop staan!

Spelers en ouders worden via de leiders op de hoogte gebracht van de trainingsdata en tijdstippen van hun eigen team. 

Mochten er naar aanleiding van dit bericht vragen zijn, dan horen we dat graag via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

Met sportieve groet,  Bestuur VV Spaubeek

 

Nieuwsbrief VV Spaubeek

Afgelopen zondag is de tweede nieuwsbrief in deze coronaperiode verzonden naar alle leden en sponsoren. Hierin informeert het bestuur over de ontwikkelingen rondom onze vereniging.

Heb je deze nieuwsbrief niet ontvangen? Dan hebben we waarschijnlijk geen of een verkeerd mailadres van jou of jouw bedrijf. Mail dan s.v.p. je juiste mailadres en je naam (of de naam van je bedrijf) naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. zodat we je de nieuwsbrief alsnog kunnen toesturen.

 

Update coronavirus: sportcomplexen verboden terrein

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>2020-03-17 Noodverordening COVID-19 VRZL, Sportvelden gearceerd.pdf</code>2020-03-17 Noodverordening COVID-19 VRZL, Sportvelden gearceerd.pdf 186 Kb18-03-20 15:37

Sinds dinsdag 17 maart 2020 is er een noodverordening van kracht. Deze houdt onder andere in dat sportaccommodaties- en velden gesloten moeten blijven. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk in te dammen.

In de gemeente Beek zorgt Stichting De Haamen dat er overal op het sportlandgoed wordt aangegeven dat het sportlandgoed en de sportvelden niet betreden mogen worden. Dit geldt uiteraard ook voor het sportcomplex van VV Spaubeek! We rekenen hierbij op medewerking van al onze leden en wijzen jullie er op dat betreden van het complex momenteel strafbaar is!

In de bijlage vind je de betreffende noodverordening.

 

Update coronavirus: alle activiteiten afgelast

Het bestuur heeft gisteravond na een extra ingelast overleg besloten om per vrijdag 13 maart alle activiteiten tot nader order te annuleren. Dit betekent dat er voorlopig geen trainingen, (oefen)wedstrijden of clinics meer plaats zullen vinden. Hiermee volgen we het landelijke advies van het RIVM, de KNVB en ook de gemeente Beek. Dit houdt logischerwijs ook in dat de kantine gedurende deze periode gesloten blijft.

We beseffen dat dit een ingrijpende maatregel is, maar rekenen op jullie begrip. Zodra er nieuwe ontwikkelingen te melden zijn, vernemen jullie dat via onze website.

Voor vragen mag er altijd contact opgenomen worden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

 

Zwerfvuilactie gemeente Beek

Gemeente Beek en CNME De Rollen organiseren van 23 t/m 29 maart de actieweek Beek Schoon. Tijdens Beek Schoon wordt extra aandacht gevraagd voor het opruimen en verminderen van zwerfafval. Ook u kunt meedoen!

Tijdens de actieweek worden er op diverse basisscholen lessen gegeven over afval. Ook gaan leerlingen, leerkrachten en bestuurders van de gemeente de wijk in met een knijper en vuilniszak. Dit is elk jaar een groot succes. Op zaterdag 28 maart gaan groepen inwoners aan de slag om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen. Doet u mee?

Wanneer?

Zaterdag 28 maart van 10:00 tot 12:00 uur. Om 12:15 uur is er een gezellige lunch.

Waar?

Muziekschool Beek:                     Dr. Stassenstraat 88

Verenigingsgebouw Beek:             Stegen 35

Voetbalvereniging Genhout:          Op Den Hoogen Boom 61

Gemeenschapshuis Neerbeek:     Callistusplein 9

Scouting De Windroos Spaubeek: Schoolstraat 3

Aanmelden?
Meld u aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , 06-51851397 of ga naar de activiteitenkalender op www.derollen.nl

 

Update: maatregel corona-virus

Het bestuur van VV Spaubeek volgt de berichtgeving rondom het corona-virus nauwlettend. Hierbij volgen we de richtlijnen en adviezen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst). Daarbij worden we ook door de KNVB op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Op maandagavond 9 maart heeft het RIVM opgeroepen om voorlopig geen handen meer te schudden om zodoende het corona-virus niet verder te verspreiden. VV Spaubeek volgt dit advies op en roept leiders, trainers en spelers op om vanaf vandaag geen handen meer te schudden voorafgaand en na afloop van wedstrijden, maar ook tijdens en rondom trainingen. 

Voor eventuele vragen mag er altijd contact opgenomen worden met het bestuur via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

 

Spaubeek - DVO 2 - 1

Geen fruit, wel punten

Voor de eerste keer in vele weken kon Arno beschikken over een nagenoeg complete selectie van het eerste elftal. Enkel Glenn is nog steeds niet topfit maar wel op de goede weg terug. Verder kunnen wij zeggen dat wij al weken vast weer hebben: veel wind en regen. In de voorbespreking werd duidelijk dat Ralph terugkeerde in het elftal en dat Gilbert naar het middenveld schoof.

Lees meer...

 

Sporting Heerlen 2 - Spaubeek 2 5 - 2

He’s Back…

De thuiswedstrijd tegen Sporting Heerlen hadden we met veel passie en tumult tot een goed einde weten te brengen. Toen was al duidelijk dat Sporting Heerlen een goed voetballende ploeg heeft met veel kwaliteiten. Alleen als er tegenslag was, waren ze uit hun doen. Daar hebben wij in de thuiswedstrijd goed gebruik van gemaakt.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Alfa Sport 1 - 5

Respect

Over de wedstrijd kan ik kort zijn, een verdiende overwinning voor de gasten uit Oirsbeek die misschien ietwat hoog uitviel, maar dat was ook weer deels te danken aan het “amateuristisch” verdedigen van onze mannen. Dat de mannen van Martin maar snel kampioen mogen worden.

Lees meer...

 

Spaubeek 2 - Woander Forest 2 0 - 4

Gone with the wind…

Allereerst wil ik namens ons team de speler van Woander Forest beterschap wensen met de verschrikkelijke blessure die hij tijdens een onschuldige botsing heeft opgelopen.

Dan naar de wedstrijd. We voetbalden tegen twee tegenstanders: de wind en Woander Forest.

Lees meer...

 

Langeberg - Spaubeek 1 - 2

Heerlijk, Spaubeek

Nadat er op vrijdagavond tijdens het carnavalsbal de nodige goud-gele rakkers door o.a. de spelers verwerkt waren, stond er op zondag de wedstrijd tegen een van de topploegen uit de derde klasse op het programma. De weersomstandigheden deden denken aan het vorige seizoen waar de dug-outs ons om de oren vlogen. De selectie heeft nog steeds last van blessures en dus werden er andere spelers uit de hoge hoed getoverd. Cas Solberg en Danny Bastings moesten ons uit de brand helpen.

Lees meer...

 

Spaubeek 2 - Alfa Sport 2 2 - 0

“Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.”

Tijdens een zomerse winterstop speelden we één oefenwedstrijd, die bovengenoemde uitspraak bevestigde. In deze oefenwedstrijd probeerden we met technische hoogstandjes en moeilijk ingespeelde ballen onze tegenstander te overbluffen. Helaas we overbluften onszelf, werden terecht verslagen door een team dat rustig en eenvoudig combineerde. Maar een oefenwedstrijd is om te oefenen, en vandaag starten wij de tweede ronde van onze missie: onbedreigd handhaven in de derde klasse.

Lees meer...

 

RKVB - Spaubeek 1 - 4

Zo belangrijk

Het was echt waardeloos weer en eigenlijk iedereen van de VVS verwachtte vanuit Baexem een telefoontje dat er niet gespeeld kon worden. Om 10.00 uur kwam echter het bericht dat het veld goedgekeurd was.

Lees meer...

 

Spaubeek - Hebes 2 - 3

Niet goed genoeg

Net als vorige week wees onze trainer erop dat wij de rest van dit seizoen enkel nog finales zouden spelen en dat er een over-mijn-lijk-mentaliteit van onze spelers gevraagd werd. Tijdens het bekend maken van de opstelling deed Arno enigszins geheimzinnig en dat had alles te maken met de blessure van Ralph. Kon hij nu spelen of niet? Binnen de staf waren hier verschillende meningen over. Maar alla, tijdens de warming-up ging alles goed en Ralph zou starten.

Lees meer...

 

Brevendia - Spaubeek 1 - 1

1 puntje erbij

Na de wellicht “langste” winterstop  van jaren, namelijk dertien dagen geen training en een tweetal, weinig belovende, oefenwedstrijden, stond het begin van de tweede competitiehelft op het programma. Wij mochten naar het verre Stramproy.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.