Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Met VV Spaubeek naar Fortuna-Cambuur

Op woensdag 19 december (aanvang 19.45 uur) speelt Fortuna in de 1/8e finale van de KNVB-beker thuis tegen Cambuur Leeuwarden. Bij winst zou Fortuna voor het eerst sinds lange tijd 'overwinteren' in het bekertoernooi en de kwartfinale bereiken. 

Leden van VV Spaubeek kunnen een kaart kopen voor het gereduceerde tarief van €5 (jeugd tot en met 17 jaar) en €10 (volwassenen). Heb je interesse in een of meerdere kaarten? Laat dit dan uiterlijk vrijdag 14 december aan Ralf weten via 06-48960543.

 

VV Spaubeek - HEBES 2-0

Ja jaa jaaah

Allereerst mijn verontschuldigingen, geen verslag van de wedstrijd tegen Obbicht. Ik moest  zonodig de griepspuit halen (is gratis) en kreeg prompt: de griep. Het krantenverslag van de maandag was allerminst pro Spaubeek en deed het ergste vrezen voor de toekomst. Gelukkig weet ik dat je slechts de helft moet geloven van wat er in de krant staat.

Lees meer...

 

26 en 27 november: kerstkaartenactie

Op maandag 26 en dinsdag 27 november gaat de jeugd van VV Spaubeek langs alle Spaubeekse deuren om kerstkaarten te verkopen. De opbrengst van deze kerstkaartenactie komt ook dit jaar weer ten goede aan onze jeugdafdeling.

Bent u deze dagen niet thuis of heeft u ons gemist? En wilt u toch onze club steunen en kerstkaarten kopen? Dat kan! De kaarten zijn te koop in de kantine van VV Spaubeek tijdens alle wedstrijden en trainingen. Een pakketje kaarten kost €2,50.

 

22 november: Inhaalwedstrijd JO10

Onze JO10 speelt op donderdag 22 november de inhaalwedstrijd tegen Daalhof. De wedstrijd begint om 18.30 uur. De kantine is voor, tijdens en na de wedstrijd geopend.

 

Speciale koopdagen Sportshop Kicks

Graag willen we al onze leden erop attenderen dat onze sponsor en kledingpartner, Sportshop Kicks, ook dit jaar weer enkele speciale koopdagen organiseert. Deze koopdagen zijn speciaal bedoeld voor leden van de Beekse voetbalverenigingen. 

Dus ben je nog op zoek naar nieuwe sportkleding of voetbalschoenen? Bezoek dan Sportshop Kicks aan de Markt 14 in Beek op woensdag 14, 21 of 28 november.

 

Oefenwedstrijden 1e en 2e elftal

Deze week oefenen ons eerste en tweede elftal op eigen veld tegen Hulsberg. Dinsdag komt het tweede in actie, woensdag het eerste. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur. De toegang is uiteraard gratis en de kantine is rondom deze wedstrijden geopend.

 

Kantine 8 en 9 november gesloten

De kantine zal aanstaande donderdag en vrijdag na de trainingen van de senioren gesloten blijven. Wellicht een mooie gelegenheid om het vernieuwde MFC te bezoeken...

Zaterdag en zondag zal de kantine rondom de wedstrijden van het tweede en eerste elftal weer gewoon geopend zijn.

 

Uitslag jubileumloterij

Zaterdagavond 3 november zijn de winnende lotnummers bekend gemaakt van de Jubileumloterij van VV Spaubeek. Onder veel belangstelling en met meer dan 3.000 verkochte loten in de pot zijn de prijzen als volgt gevallen:

€  400,-- op de lotnummers 1.845, 3.058, 2.174 en 0379
€  200,-- op de lotnummers  0892,  1.563, 1.993 en 1.428
€ 100,-- op de lotnummers 2.131, 2.986, 2.381 en 1.308
€ 50,-- op de lotnummers 2.877, 1.959, 0036 en 2.066

De hoofdprijs van € 1.000,-- is gevallen op lotnummer 0813.

Wij feliciteren de prijswinnaars van harte met hun prijzen en danken iedereen die heeft meegeholpen aan deze succesvolle loterij.

Prijzen zijn af te halen op vertoon van het winnende lotnummer bij onze penningmeester Pascal Janssen vóór 31 december 2018. Graag vooraf telefonisch contact hierover op nummer 06 – 10916278.

 

VV Spaubeek - SV Langeberg 1-4

Tekort geschoten

Wie na de wedstrijd van vorige week dacht dat het lek gevonden was, kwam bedrogen uit. Spaubeek heeft een team dat het niet van mooi voetbal moet hebben, maar van hard werken. Mouwen opstropen en bikkelen, dat is het devies voor de komende weken. En nochtans, de zondagmiddag begon best wel goed voor het eerste van de VVS. 

Lees meer...

 

VV Spaubeek feliciteert afgestudeerde sportievelingen

Gisteren ontvingen vier van onze leden hun diploma na het succesvol afronden van de opleiding Leraar Lichamelijke Opvoeding in de eerste graad. 

Namens bestuur en leden feliciteren we Erik, Tom, Bart en Bram van harte met deze mijlpaal en wensen hun heel veel succes in het vervolg van hun loopbaan! Daarnaast hopen we natuurlijk nog lang van hun sportieve en pedagogische kwaliteiten te mogen genieten, zowel op als langs het veld.

 

Zaterdag 3 november: feestavond en trekking jubileumloterij

Aanstaande zaterdag (3 november) vindt de trekking van de jubileumloterij plaats. De kantine is vanaf 19.30 uur geopend en om 20.00 uur zal als opwarmer een interview plaatsvinden met een bekende regionale ex-voetballer. Rond de klok van 21.00 uur worden de winnende loten bekend gemaakt. Wie gaat er met de hoofdprijs van maar liefst €1000 of een van de andere mooie geldprijzen vandoor???

Als afsluiting van de jubileumactiviteiten maken we er met z’n allen een mooie en gezellige avond van. DJ Daan Hautvast zal dit feest muzikaal opluisteren. Uiteraard zijn alle leden, supporters, vrijwilligers, sponsoren en alle andere lotenkopers van harte welkom om deze trekking en feestavond bij te wonen. De entree is gratis.

We rekenen op jullie aanwezigheid. Tot zaterdag!

 

Wedstrijden woensdag 31 oktober

Woensdag 31 oktober aanstaande worden er twee wedstrijden op ons sportcomplex afgewerkt: 

Om 19.00 uur speelt onze JO17 een competitiewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Haslou.

Om 20.00 uur speelt een gecombineerd belofteteam van de senioren een oefenwedstrijd tegen de beloftes van Caesar.

De kantine is rondom beide wedstrijden geopend.

 

De Leeuw - VV Spaubeek 1-3

De eerste punten

Van de vorige wedstrijd is er geen verhaaltje, omdat mijn aanwezigheid verlangd werd bij een andere voetbalwedstrijd (waarbij de thuisploeg wel de punten in eigen huis hield).

Binnen het team is de sfeer nog steeds uitstekend en de trainingsopkomst is zonder meer goed. De ommekeer moet er komen en waarom niet bij de volgende wedstrijd. De Leeuw is de komende tegenstander en dit is wellicht de ploeg met de luidruchtigste supporters van deze klasse. Tevens is dit een ploeg welke ook nog niet gewonnen heeft. Wel hebben zij al vier punten op hun teller.

Lees meer...

 

Donderdag 25 oktober: Spaubeek O15 - SCG O15

Aanstaande donderdag, 25 oktober, speelt onze JO15 de inhaalwedstrijd tegen Sportclub Gronsveld. De wedstrijd begint om 18.45 uur en de kantine is geopend.

 

Hulp gezocht: bardienst

We zijn naarstig op zoek naar een of meerdere mensen die onze vereniging willen helpen door af en toe een bardienst te draaien. Tot aan de winterstop kunnen we nog mensen gebruiken voor de vrijdagen 26 oktober, 7 en 14 december (training senioren), zaterdag 3 november (trekking jubileumloterij) en zaterdag 10 november (wedstrijd Spaubeek 2-Schimmert 2, 18.00 uur).

Heb je zin en tijd om ons hiermee te helpen? Of wil je graag eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Ralf via 06-48960543.

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.