TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

VETERANEN ZOEKEN SPELERS

Beste (oud) spelers, supporters en belangstellende, de veteranen zijn op zoek naar enthousiaste
mannen die zaterdags graag een wedstrijdje zouden voetballen. Wij veteranen spelen alleen
vriendschappelijke wedstrijden op zaterdagmiddag om 16.00 of 17.00 uur. Momenteel bestaan we
uit een groep van 15 spelers en willen dit graag aanvullen met enkele nieuwe spelers. Heb je
interesse kun je bellen met: Frans Welzen 06-23625163
 
 
 

Gezocht: enthousiaste jeugdleiders

Ondanks de lange voetballoze periode waarin door de coronamaatregelen geen wedstrijden mogen worden gespeeld, maakt onze jeugdafdeling een mooie groei door. Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we de competitie in september met zeven Spaubeekse jeugdteams gaan hervatten!

Natuurlijk kan dat niet zonder de hulp en inzet van enthousiaste leiders en trainers. Met name voor de onderbouw zijn we nog op zoek naar enkele nieuwe krachten. Ook als je parttime (één of twee avonden en/of alleen de zaterdag) beschikbaar bent, komen we graag met je in contact. En ook studenten aan een sportopleiding die een stageplek zoeken zijn van harte welkom te reageren. Het volgen van trainerscursussen van de KNVB via onze vereniging is altijd bespreekbaar.

Dus heb je affiniteit met jeugd en voetbal en wil je een steentje bijdragen aan onze bloeiende vereniging, neem dan voor meer informatie contact op met Ralf van Laar (06-48960543). 

 

 

Ook senioren mogen training hervatten

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Protocol voor spelers senioren.pdf</code>Protocol voor spelers senioren.pdf 389 Kb15-05-20 08:02

Nadat de jeugd vorige week de trainingen al voorzichtig hervatte, mogen nu ook de senioren weer 'de wei in'. Dit uiteraard ook met inachtneming van de geldende voorschriften vanuit de overheid. Zie hiervoor de bijlage bij dit bericht.

Bram Pijpers zal vanaf dinsdag 19 mei aanstaande een aantal oefeningen voor jullie voorbereiden. Om te weten op hoeveel mensen hij kan rekenen, is vooraf aanmelden gewenst. Dit kan via 06-20555064

Indien er mensen zijn die vanavond (vrijdag 15 mei) al willen trainen, neem dan contact op met Danny Bastings op 06-29327384. Trainen buiten de aangegeven tijden moet sowieso altijd in overleg met het bestuur, omdat we tijdens de trainingstijden geen vermenging willen tussen de jeugd en senioren.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om deel te nemen aan de trainingen. Ook aan hun het verzoek zich vantevoren aan te melden.

Om de hervatting van de trainingen mogelijk te maken, hebben we duidelijke afspraken gemaakt met de gemeente. Dit houdt onder andere in dat de richtlijnen door iedereen strikt opgevolgd worden. We doen dan ook een beroep op iedereen om zich hier goed aan te houden!

 

Aanmelden jeugdtrainingen VV Spaubeek

VV Spaubeek hervat vanaf deze week de jeugdtrainingen. Conform afspraak met de gemeente zijn deze ook toegankelijk voor niet-leden uit de gemeente Beek.

Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud en wil je mee doen aan de trainingen? Meld je dan aan via Ralf van Laar op telefoonnummer 06-48960543. Vrijwel alle leeftijdcategorieën trainen voorlopig één keer per week. 

 

VV Spaubeek hervat jeugdtrainingen

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Algemene hygienemaatregelen.pdf</code>Algemene hygienemaatregelen.pdf 324 Kb30-04-20 14:35
Bewaar het bestand <code>Protocol voor ouders.pdf</code>Protocol voor ouders.pdf 422 Kb30-04-20 14:34
Bewaar het bestand <code>Protocol voor spelers.pdf</code>Protocol voor spelers.pdf 327 Kb30-04-20 14:34

Beste jeugdspelers, ouders en jeugdtrainers van VV Spaubeek,

Naar aanleiding van de berichtgeving van de overheid op 21 april heeft VV Spaubeek bij de gemeente Beek een plan van aanpak ingediend om het jeugdvoetbal in ons dorp weer voorzichtig te hervatten. Uiteraard met inachtneming van de geldende voorschriften die er vanuit de overheid en sportbond gelden. Hiervoor hebben we vandaag goedkeuring gekregen van de gemeente. 

Vanuit de KNVB en sportbond NOC*NSF zijn er protocollen opgesteld voor trainers, ouders en spelers. Deze vinden jullie in de bijlage bij dit bericht. Aan eenieder het dringende verzoek deze protocollen goed door te nemen, deze eventueel met je zoon/dochter te bespreken en hier naar te handelen voor, tijdens en na de activiteiten van onze vereniging.

We zijn blij dat de jeugd weer het veld op mag, maar dit moet uiteraard wel op een verantwoorde en veilige manier gebeuren. We gaan er dan ook vanuit dat alle spelers, ouders en trainers hier hun verantwoordelijkheid in nemen. De gezondheid van onze leden en hun familieleden blijft natuurlijk voorop staan!

Spelers en ouders worden via de leiders op de hoogte gebracht van de trainingsdata en tijdstippen van hun eigen team. 

Mochten er naar aanleiding van dit bericht vragen zijn, dan horen we dat graag via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

Met sportieve groet,  Bestuur VV Spaubeek

 

Nieuwsbrief VV Spaubeek

Afgelopen zondag is de tweede nieuwsbrief in deze coronaperiode verzonden naar alle leden en sponsoren. Hierin informeert het bestuur over de ontwikkelingen rondom onze vereniging.

Heb je deze nieuwsbrief niet ontvangen? Dan hebben we waarschijnlijk geen of een verkeerd mailadres van jou of jouw bedrijf. Mail dan s.v.p. je juiste mailadres en je naam (of de naam van je bedrijf) naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. zodat we je de nieuwsbrief alsnog kunnen toesturen.

 

Update coronavirus: sportcomplexen verboden terrein

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>2020-03-17 Noodverordening COVID-19 VRZL, Sportvelden gearceerd.pdf</code>2020-03-17 Noodverordening COVID-19 VRZL, Sportvelden gearceerd.pdf 186 Kb18-03-20 15:37

Sinds dinsdag 17 maart 2020 is er een noodverordening van kracht. Deze houdt onder andere in dat sportaccommodaties- en velden gesloten moeten blijven. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk in te dammen.

In de gemeente Beek zorgt Stichting De Haamen dat er overal op het sportlandgoed wordt aangegeven dat het sportlandgoed en de sportvelden niet betreden mogen worden. Dit geldt uiteraard ook voor het sportcomplex van VV Spaubeek! We rekenen hierbij op medewerking van al onze leden en wijzen jullie er op dat betreden van het complex momenteel strafbaar is!

In de bijlage vind je de betreffende noodverordening.

 

Update coronavirus: alle activiteiten afgelast

Het bestuur heeft gisteravond na een extra ingelast overleg besloten om per vrijdag 13 maart alle activiteiten tot nader order te annuleren. Dit betekent dat er voorlopig geen trainingen, (oefen)wedstrijden of clinics meer plaats zullen vinden. Hiermee volgen we het landelijke advies van het RIVM, de KNVB en ook de gemeente Beek. Dit houdt logischerwijs ook in dat de kantine gedurende deze periode gesloten blijft.

We beseffen dat dit een ingrijpende maatregel is, maar rekenen op jullie begrip. Zodra er nieuwe ontwikkelingen te melden zijn, vernemen jullie dat via onze website.

Voor vragen mag er altijd contact opgenomen worden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

 

Zwerfvuilactie gemeente Beek

Gemeente Beek en CNME De Rollen organiseren van 23 t/m 29 maart de actieweek Beek Schoon. Tijdens Beek Schoon wordt extra aandacht gevraagd voor het opruimen en verminderen van zwerfafval. Ook u kunt meedoen!

Tijdens de actieweek worden er op diverse basisscholen lessen gegeven over afval. Ook gaan leerlingen, leerkrachten en bestuurders van de gemeente de wijk in met een knijper en vuilniszak. Dit is elk jaar een groot succes. Op zaterdag 28 maart gaan groepen inwoners aan de slag om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen. Doet u mee?

Wanneer?

Zaterdag 28 maart van 10:00 tot 12:00 uur. Om 12:15 uur is er een gezellige lunch.

Waar?

Muziekschool Beek:                     Dr. Stassenstraat 88

Verenigingsgebouw Beek:             Stegen 35

Voetbalvereniging Genhout:          Op Den Hoogen Boom 61

Gemeenschapshuis Neerbeek:     Callistusplein 9

Scouting De Windroos Spaubeek: Schoolstraat 3

Aanmelden?
Meld u aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , 06-51851397 of ga naar de activiteitenkalender op www.derollen.nl

 

Update: maatregel corona-virus

Het bestuur van VV Spaubeek volgt de berichtgeving rondom het corona-virus nauwlettend. Hierbij volgen we de richtlijnen en adviezen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst). Daarbij worden we ook door de KNVB op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Op maandagavond 9 maart heeft het RIVM opgeroepen om voorlopig geen handen meer te schudden om zodoende het corona-virus niet verder te verspreiden. VV Spaubeek volgt dit advies op en roept leiders, trainers en spelers op om vanaf vandaag geen handen meer te schudden voorafgaand en na afloop van wedstrijden, maar ook tijdens en rondom trainingen. 

Voor eventuele vragen mag er altijd contact opgenomen worden met het bestuur via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

 

Spaubeek - DVO 2 - 1

Geen fruit, wel punten

Voor de eerste keer in vele weken kon Arno beschikken over een nagenoeg complete selectie van het eerste elftal. Enkel Glenn is nog steeds niet topfit maar wel op de goede weg terug. Verder kunnen wij zeggen dat wij al weken vast weer hebben: veel wind en regen. In de voorbespreking werd duidelijk dat Ralph terugkeerde in het elftal en dat Gilbert naar het middenveld schoof.

Lees meer...

 

Sporting Heerlen 2 - Spaubeek 2 5 - 2

He’s Back…

De thuiswedstrijd tegen Sporting Heerlen hadden we met veel passie en tumult tot een goed einde weten te brengen. Toen was al duidelijk dat Sporting Heerlen een goed voetballende ploeg heeft met veel kwaliteiten. Alleen als er tegenslag was, waren ze uit hun doen. Daar hebben wij in de thuiswedstrijd goed gebruik van gemaakt.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Alfa Sport 1 - 5

Respect

Over de wedstrijd kan ik kort zijn, een verdiende overwinning voor de gasten uit Oirsbeek die misschien ietwat hoog uitviel, maar dat was ook weer deels te danken aan het “amateuristisch” verdedigen van onze mannen. Dat de mannen van Martin maar snel kampioen mogen worden.

Lees meer...

 

Spaubeek 2 - Woander Forest 2 0 - 4

Gone with the wind…

Allereerst wil ik namens ons team de speler van Woander Forest beterschap wensen met de verschrikkelijke blessure die hij tijdens een onschuldige botsing heeft opgelopen.

Dan naar de wedstrijd. We voetbalden tegen twee tegenstanders: de wind en Woander Forest.

Lees meer...

 

Langeberg - Spaubeek 1 - 2

Heerlijk, Spaubeek

Nadat er op vrijdagavond tijdens het carnavalsbal de nodige goud-gele rakkers door o.a. de spelers verwerkt waren, stond er op zondag de wedstrijd tegen een van de topploegen uit de derde klasse op het programma. De weersomstandigheden deden denken aan het vorige seizoen waar de dug-outs ons om de oren vlogen. De selectie heeft nog steeds last van blessures en dus werden er andere spelers uit de hoge hoed getoverd. Cas Solberg en Danny Bastings moesten ons uit de brand helpen.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
za, 10 dec 2022 09:30 uur
Spaubeek JO8-1
Spaubeek JO8-1
: Born / HBC`09 JO8-1
Born / HBC`09 JO8-1

Spaubeek JO8-2
Spaubeek JO8-2
: VV Hellas JO8-2
VV Hellas JO8-2

10:30 uur
Spaubeek JO11-1
Spaubeek JO11-1
: RKUVC JO11-1
RKUVC JO11-1

12:00 uur
EMS JO14-1
EMS JO14-1
: Spaubeek JO14-1
Spaubeek JO14-1

13:00 uur
RKHSV JO17-1
RKHSV JO17-1
: Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1

14:30 uur
Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1
: Caesar JO19-1
Caesar JO19-1

zo, 11 dec 2022 10:30 uur
RKUVC 2
RKUVC 2
: Spaubeek 3
Spaubeek 3

Heer 2
Heer 2
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

Spaubeek 5
Spaubeek 5
: S.V. Argo 2
S.V. Argo 2

11:00 uur
HBC`09 3
HBC`09 3
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

14:00 uur
FC Maasgouw 1
FC Maasgouw 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

za, 21 jan 2023 17:00 uur
Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)
: Urmondia (vet)
Urmondia (vet)

Activiteitenkalender

No current events.