TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Spaubeek 2 - Alfa Sport 2 2 - 0

“Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.”

Tijdens een zomerse winterstop speelden we één oefenwedstrijd, die bovengenoemde uitspraak bevestigde. In deze oefenwedstrijd probeerden we met technische hoogstandjes en moeilijk ingespeelde ballen onze tegenstander te overbluffen. Helaas we overbluften onszelf, werden terecht verslagen door een team dat rustig en eenvoudig combineerde. Maar een oefenwedstrijd is om te oefenen, en vandaag starten wij de tweede ronde van onze missie: onbedreigd handhaven in de derde klasse.

Lees meer...

 

RKVB - Spaubeek 1 - 4

Zo belangrijk

Het was echt waardeloos weer en eigenlijk iedereen van de VVS verwachtte vanuit Baexem een telefoontje dat er niet gespeeld kon worden. Om 10.00 uur kwam echter het bericht dat het veld goedgekeurd was.

Lees meer...

 

Spaubeek - Hebes 2 - 3

Niet goed genoeg

Net als vorige week wees onze trainer erop dat wij de rest van dit seizoen enkel nog finales zouden spelen en dat er een over-mijn-lijk-mentaliteit van onze spelers gevraagd werd. Tijdens het bekend maken van de opstelling deed Arno enigszins geheimzinnig en dat had alles te maken met de blessure van Ralph. Kon hij nu spelen of niet? Binnen de staf waren hier verschillende meningen over. Maar alla, tijdens de warming-up ging alles goed en Ralph zou starten.

Lees meer...

 

Brevendia - Spaubeek 1 - 1

1 puntje erbij

Na de wellicht “langste” winterstop  van jaren, namelijk dertien dagen geen training en een tweetal, weinig belovende, oefenwedstrijden, stond het begin van de tweede competitiehelft op het programma. Wij mochten naar het verre Stramproy.

Lees meer...

 

Kleingeld gezocht voor kantine

Voor onze kantine hebben we continu munten van €0,10, €0,20, €0,50 en €1 nodig. Heb je toevallig nog wat kleingeld thuis liggen, dat kunnen wij goed gebruiken! Je kunt je munten tijdens openingstijden van de kantine inwisselen aan de bar. Alvast bedankt!

 

Maurice Dirven

Afgelopen vrijdag ontvingen wij vol ongeloof en verdriet het bericht dat Maurice Dirven is overleden. Maurice was ruim twintig jaar lang een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging.

We wensen Manuela, zijn trouwe viervoeters Cleo en De Witte en zijn familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies. 

Mensen die persoonlijk afscheid van Maurice willen nemen, kunnen dit op dinsdag 14 januari tussen 17.30 en 19.00 uur doen bij Monuta in Hoensbroek (Hoofdstraat 100). Het afscheid van Maurice zal in besloten kring plaats vinden.

Correspondentieadres: 

M. Dirven, Hoeve 21, 6176 BG Spaubeek

 

 

VV Spaubeek presenteert nieuw trainersduo

Met ingang van het komende seizoen zal Arno Derrez (54) fungeren als hoofdtrainer van V.V. Spaubeek. Arno kent een lange trainerscarrière die hem al langs verschillende clubs in Midden- en Zuid-Limburg voerde.  

In het kielzog van Arno volgt Bart Knols (42) als assistent-trainer. Bart, momenteel hoofdtrainer van Urmondia, werkte in het verleden al succesvol samen met Arno.  

Spaubeek kijkt met veel vertrouwen uit naar de samenwerking en wenst beide heren veel succes!

 

Winterprogramma 1e en 2e elftal

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Oefenprogramma winter 2019-2020 Spaubeek 1+2.pdf</code>Oefenprogramma winter 2019-2020 Spaubeek 1+2.pdf 329 Kb03-01-20 11:16

Bijgevoegd het trainings- en oefenprogramma van het eerste en tweede elftal voor de lopende winterperiode.

 

Met korting naar Fortuna - Vitesse

Door ons onze samenwerkings met Fortuna Sittard kunnen leden met korting de wedstrijd tegen Vitesse bijwonen. Deze wordt gespeeld op zaterdag 18 januari en begint om 18.30 uur.

Voor slechts €2,50 kunnen jeugdigen tot en met 18 jaar de wedstrijd bezoeken. Volwassenen betalen slechts €7,50. Het betreft kaarten voor vak E op de Oost-tribune (lange zijde).

Wil je gebruik maken van deze regeling, neem dan contact op met Ralf via 06-48960543. Bestellen kan tot en met maandag 12 januari.

 

Gelukkig nieuwjaar!

Namens het bestuur wensen we alle leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters een sportief, voorspoedig en vooral gezond 2020!

Iedereen is van harte welkom bij de nieuwjaarsborrel die op vrijdag 3 januari in Café 't Raodhoes plaats vindt.

 

Alfa Sport - VV Spaubeek 3 - 1

Een wedstrijd, twee data

Vandaag (22 december) was niet onze dag en de punten bleven verdiend in Oirsbeek.

Lees meer...

 

Uitnodiging: nieuwjaarsborrel VV Spaubeek

Na een aantal jaar de nieuwjaarsborrel te hebben gecombineerd met een frisse wandeling, kiezen we deze keer voor een andere opzet.

In samenwerking met onze trouwe sponsor Café 't Raodhoes organiseren we op vrijdag 3 januari een nieuwjaarsborrel in datzelfde Raodhoes. Alle leden, vrijwilligers en sponsoren zijn van harte welkom om vanaf 20.00 uur gezamenlijk 2020 op een gezellige manier in te luiden. De eerste twee drankjes worden daarbij aangeboden door de vereniging. 

We hopen jullie allemaal op 3 januari te mogen begroeten, tot dan!

 

 

Kantine vanavond tóch geopend!

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal de kantine vanavond, met dank aan Vincent, tóch geopend zijn.

 

Uitslag grote club actie 2019

Op woensdag 11 december heeft de trekking plaatsgevonden van de Grote Club Actie 2019. VV Spaubeek heeft met deze actie meegedaan en bijna 600 loten verkocht. Een geweldige prestatie van onze verkopers, waarvoor dank!

Wil je weten of je prijs hebt? Klink dan op onderstaande link en voer je lotnummer(s) in. Heb je je lot contant betaald, dan vind je je lotnummer uiteraard op het lot dat je hebt gekregen. Heb je via een eenmalige machtiging betaald, dan vind je je lotnummer op je bankafschrift. Via deze link kun je kijken of je prijs hebt: https://www.clubactie.nl/lotchecker.html

Namens bestuur en leden hartelijk dank voor jullie deelname! Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie steun rekenen!

 

VV Spaubeek - Centrum Boys 0 - 3

Een schot in eigen voet

Het was weer eens zo’n zondag. Het begon al tijdens het vroege trainingsrondje; regen en het hele rondje wind tegen. Een zwaar begin dus en dat werd nog erger. De handbaldames verloren hun wedstrijd tijdens het WK en dat nog wel tegen Duitsland. Nederlanders mogen tegen alle nationaliteiten verliezen, naar NIET tegen Duitsers. En toen moest het nog middag worden.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
za, 10 dec 2022 09:30 uur
Spaubeek JO8-1
Spaubeek JO8-1
: Born / HBC`09 JO8-1
Born / HBC`09 JO8-1

Spaubeek JO8-2
Spaubeek JO8-2
: VV Hellas JO8-2
VV Hellas JO8-2

10:30 uur
Spaubeek JO11-1
Spaubeek JO11-1
: RKUVC JO11-1
RKUVC JO11-1

12:00 uur
EMS JO14-1
EMS JO14-1
: Spaubeek JO14-1
Spaubeek JO14-1

13:00 uur
RKHSV JO17-1
RKHSV JO17-1
: Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1

14:30 uur
Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1
: Caesar JO19-1
Caesar JO19-1

zo, 11 dec 2022 10:30 uur
RKUVC 2
RKUVC 2
: Spaubeek 3
Spaubeek 3

Heer 2
Heer 2
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

Spaubeek 5
Spaubeek 5
: S.V. Argo 2
S.V. Argo 2

11:00 uur
HBC`09 3
HBC`09 3
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

14:00 uur
FC Maasgouw 1
FC Maasgouw 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

za, 21 jan 2023 17:00 uur
Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)
: Urmondia (vet)
Urmondia (vet)

Activiteitenkalender

No current events.