TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Wijziging oefenwedstrijd dinsdag 23 augustus

Ons eerste elftal zou vandaag (dinsdag 23 augustus) oefenen tegen het 2e elftal van Groene Ster. Groene Ster heeft echter afgezegd. De mannen van Mike Zwartjes hebben in FC Geleen Zuid 1 een nieuwe tegenstander gevonden. 

De wedstrijd begint om 20.00 uur op ons eigen sportcomplex. De entree is uiteraard gratis en de kantine is geopend.

 

Oefenwedstrijd Spaubeek - SCG afgelast

De voor vanavond (vrijdag 19 augustus) geplande oefenwedstrijd van ons eerste elftal tegen SCG gaat niet door. De selectie zal een reguliere training afwerken. 

Aanstaande zondag staat de eerste oefenwedstrijd voor het tweede elftal op het programma. Om 11.00 uur ontvangt het team van coach John Kloth het tweede elftal van Scharn. Volgende week dinsdag (23 augustus) oefent het eerste elftal om 20.00 uur in eigen huis tegen het tweede team van Groene Ster.

Alle oefenwedstrijden zijn gratis toegankelijk en de kantine is geopend.

 

Nieuwe jeugdspelers gezocht

De jeugdafdeling van VV Spaubeek is nog steeds groeiend. Komend seizoen starten zes jeugdteams onder leiding van hun enthousiaste trainers en leiders aan de competitie. Bij enkele teams hebben we nog ruimte voor nieuwe spelers. Dit betreft jeugdspelers met geboortejaar 2004, 2005, 2006, 2007, 2016 of 2017.

Ben jij (of je zoon of dochter) in een van deze jaartallen geboren en lijkt het je leuk om bij onze gezellige vereniging te komen voetballen? Geef dan je contactgegevens (naam, geboortedatum en telefoonnummer) door via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op!

 

Facebook-pagina VV Spaubeek

Sinds april is het jullie misschien opgevallen: de Facebook-pagina van VV Spaubeek is nieuw leven ingeblazen. Daar waar voorheen een periode lang alleen berichten vanaf onze website automatisch op onze Facebook-pagina werden geplaatst, lopen website en Facebook sinds april niet meer synchroon.

Onze focus ligt op berichten over ontwikkelingen rondom onze vereniging, zoals de vorderingen van de Brede Maatschappelijke Voorziening, openingstijden kantine, activiteiten die worden georganiseerd en het informeren van toeschouwers over de wedstrijden van onze jeugd- en seniorenteams.

Maar uiteindelijk zijn het jullie en onze vrijwilligers die onze vereniging maken en we ontkomen er niet aan om te berichten over wedstrijden. Jullie zijn tenslotte lid geworden van onze vereniging om plezier te halen uit het winnen van wedstrijden. Succes stimuleert en daar willen we iedereen die onze vereniging volgt over informeren. Foto en film ondersteunen de berichten en daarbij wringt enigszins de schoen.

Lees meer...

 

Interview LMS

Vandaag zijn wij op bezoek bij Albert Laugs van Limburgs Metaal Spuitbedrijf (LMS). Een bedrijf dat al meer dan 30 jaar aan VV Spaubeek verbonden is en dat gespecialiseerd is in het leveren van maatwerk (specialistische) metalen onderdelen en het toepassen van een speciale (thermische) spuittechniek waardoor deze onderdelen langer mee gaan. Zoals ieder interview starten wij met een rondleiding en dan blijkt direct wat voor een bedrijf LMS is. Als ik Albert in de productiehal namelijk vraag om iets te vertellen over het bedrijf, begint hij te vertellen over collega’s en de samenwerking tussen mensen binnen het bedrijf, het is duidelijk dat die centraal staan. Nadat wij koffie hebben genomen en rustig zijn gaan zitten, komt het gesprek op gang:

“Wat LMS zo mooi maakt als bedrijf? Het feit dat het kleinschalig is, je veel kunt en mag doen maar het soms wel hectisch is. De klant staat hier altijd centraal en het is belangrijk dat wij met de klant in contact blijven en kunnen leveren als zij een vraag stellen. Dat levert soms een piek in het werk maar de collega’s vangen dat altijd op, daar ben ik trots op”

Lees meer...

 

Start voorbereiding seizoen 2022-2023

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Programma voorbereiding VV Spaubeek 2022.pdf</code>Programma voorbereiding VV Spaubeek 2022.pdf 341 Kb19-07-22 13:31

De voorbereiding op het nieuwe seizoen start op dinsdag 9 augustus om 20.00 uur met een training.

In de bijlage tref je het oefenprogramma voor het 1e en 2e elftal aan. Eventuele oefenwedstrijden van het 3e, 4e en 5e elftal vernemen jullie via de leiders.

 

Zomaar 'n weekend

En toen was het zover, de seizoensfinale voor het eerste elftal.

Door Sean was een wel 5 sterren locatie in de nabijheid van Durbuy afgehuurd, welke van alle gemakken was voorzien. Zo waren er o.a. een zwembad, feestruimte, 12 slaapkamers, 10 badkamers en voldoende toiletten. De genodigden, selectie en staf, waren vanaf 17.30 uur welkom en het spreekt voor zich dat de eersten toen al voor de deur stonden. Nadat de slaapkamers enigszins tactisch verdeeld waren en het proviand uitgeladen, kon het weekend beginnen.

Lees meer...

 

Laatste Vixia-shirts te koop: steun Kika!

Een aantal weken geleden zijn we begonnen met de verkoop van de nostalgische Vixia-shirts. De animo was groot: een groot deel van de 28 beschikbare shirts was binnen no-time verkocht. De opbrengst van de shirts, die slechts €5 per stuk kosten, gaat volledig naar Stichting Kika.

Omdat we ook de laatste shirts graag kwijt willen en we als vereniging natuurlijk ook ons steentje aan het goede doel willen bijdragen, hebben we het volgende afgesproken: als alle shirts verkocht zijn, verdubbelen we de bijdrage aan Kika. Dat betekent dat wanneer de resterende shirts verkocht worden, we het mooie bedrag van €280 kunnen overmaken.

Wil jij hier aan meehelpen? Mail dan je naam, telefoonnummer en de gewenste kleur(en) en rugnummer(s) naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

De shirts hebben allemaal maat XXL (vallen iets kleiner uit) en verkeren in prima staat. De volgende rugnummers zijn nog beschikbaar:

- Wit: 2, 4, 7, 9 en 10

- Paars: 2, 4, 6 en 10

 

SHH - VV Spaubeek 2 - 0

’n Maandagmiddag in Herten

Het is zover, de laatste wedstrijd na een lang seizoen en dan meteen op bezoek bij de koploper. Kunnen wij ons nog een keer opladen, er nog een keer vol voor gaan? Geven wij de koploper het kampioenschap niet cadeau? Ik heb in de sterren gekeken, maar kan deze vragen niet beantwoorden. Er werd deze week in elk geval ontspannen getraind en Bart werd nog ff bedankt voor zijn inbreng en inzet. In elk geval wordt met een complete groep de reis naar Herten gemaakt, hoewel de inzet van een tweetal spelers nog een vraagteken is. Laten wij in elk geval proberen om een bevredigend einde te breien aan deze succesvolle competitie.

Lees meer...

 

Steun Fortuna én VV Spaubeek

Als lid van VV Spaubeek maak jij samen met jouw team kans om een officiële wedstrijd te spelen in het Fortuna Sittard Stadion en daarmee een dag door het leven te gaan als een echte prof!
 
Met jouw team door de Fortuna spelersbus worden opgehaald, omkleden in de echte Fortuna kleedkamer en daarna een wedstrijd voetballen op het heilige gras die ook nog live wordt uitgezonden?
 
Indien onze vereniging de meeste memberships (seizoenkaarten) verkoopt, naar rato van het aantal leden van onze club, dan winnen wij deze ultieme prijs. Winnen wij de prijs niet? Niet getreurd! Van alle verkochte/verlengde memberships gaat 5% rechtstreeks terug naar onze clubkas.
 
Geef tijdens het bestelproces van jouw seizoenkaart aan dat je 5% wilt doneren aan een amateurvereniging en vul hier in: VV Spaubeek.
 
Meer weten? Ga voor meer informatie naar de website www.fortunamembership.nl 
 

Afscheid Bart Knols

Het is begin januari 2020 als VV Spaubeek haar nieuwe trainersduo presenteert voor het seizoen 20/21. Arno Derrez wordt de nieuwe hoofdtrainer en Bart Knols ruilt het hoofdtrainerschap bij VV Urmondia in om bij onze vereniging assistent-trainer te worden.

Maar het seizoen 20/21 wordt geteisterd door COVID-19-perikelen en uiteindelijk afgebroken. Terwijl hoofdtrainer Arno Derrez ervoor kiest zijn carrière voort te zetten bij SVE blijft Bart VV Spaubeek trouw.

Met ingang van het seizoen 21/22 neemt Mike Zwartjes het trainersstokje over en krijgt hierbij Bart aan zijn zijde.

Tijdens de beginfase van het seizoen 21/22 wordt mondjesmaat punten gehaald, maar na de winterstop komen de Geel-Zwarten op stoom (ons eerste elftal blijft vier maanden ongeslagen). Uiteindelijk loodsen Mike en Bart ons eerste elftal naar een zesde plaats in de eindstand.

Ondertussen heeft Bart aangegeven na twee seizoenen te stoppen als assistent-trainer. Vrijdagavond stond de laatste training van het lange seizoen op de agenda en hét moment om een groepsfoto op het trainingsveld te maken.

We willen Bart danken voor de prettige samenwerking en wensen hem alle goeds voor de toekomst! Bart, bedankt!

 

VV Spaubeek - Brevendia 0 - 1

Alles voor het 4e

Vandaag staat de return van de openingswedstrijd op het programma. In het verre Stramproy haalden wij toen een verdiend punt. Ik weet nog dat de spelers zeiden dat dit een betere start in de competitie was dan de voorgaande jaren. Daarna volgde echter een serie van vier nederlagen en vonden wij ons terug op de laatste plaats. Toen volgde de kentering en zie waar wij nu staan.

Lees meer...

 

Haslou - VV Spaubeek 1 - 2

Een derby?

Vandaag staat de wedstrijd tegen onze “buren” op het programma. Ik ga er van uit dat zij, Haslou, nog een appeltje met ons te schillen hebben. Men kon zich in Spaubeek maar moeilijk neerleggen bij de nipte overwinning van de geel/zwarten. Mede gezien de stand zou het best wel een leuke, gelijk opgaande pot kunnen worden. Mike en Bart hebben een complete, nagenoeg geheel fitte groep ter beschikking. Tel daarbij op dat beide teams vrijuit kunnen spelen en dat zou ervoor kunnen zorgen dat vandaag het publiek de grote winnaar wordt. We shall see.

Lees meer...

 

VV Spaubeek organiseert jeugdtoernooi O13

Op zaterdag 28 mei aanstaande organiseert VV Spaubeek een toernooi voor O13-teams. Het toernooi gaat sowieso door, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Aanvangstijd van het toernooi wordt 12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt slechts €10,- per team.

Heb je interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met Martin Masset op telefoonnummer 06-55121526 of via emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met dinsdag 24 mei 17.00 uur.

 

 

Centrum Boys - VV Spaubeek 1 - 6

Het is zondagmiddag

Het is warm, heel warm. Aan de hemel staat de koperen ploert en stuurt zijn verzengende stralen naar een groene rechthoek met witte strepen in het Sittardse. Hier wacht onze volgende uitdaging. Veel van onze supporters en ook wij zelf geven aan dat wij als team voetballend gegroeid zijn. Laten wij dat vanmiddag maar zien. Uit het verleden is bekend dat de geel/zwarten zich normaliter probleemloos aanpassen aan het niveau van de tegenstander. Gebeurt dit vanmiddag ook, dan wachten ons saaie negentig minuten.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
za, 26 nov 2022 13:00 uur
SJO UBC JO14-1
SJO UBC JO14-1
: Spaubeek JO14-1
Spaubeek JO14-1

14:00 uur
FC Landgraaf JO17-2
FC Landgraaf JO17-2
: Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1

14:30 uur
Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1
: Walram JO19-1
Walram JO19-1

17:00 uur
Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)
: RKUVC veteranen
RKUVC veteranen

zo, 27 nov 2022 10:30 uur
Spaubeek 5
Spaubeek 5
: Geulsche Boys 2
Geulsche Boys 2

11:00 uur
Sanderbout 2
Sanderbout 2
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

Scharn 2
Scharn 2
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

Spaubeek 3
Spaubeek 3
: Haslou 5
Haslou 5

14:30 uur
SVC 2000 1
SVC 2000 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

vr, 02 dec 2022 19:30 uur
Haslou 35+ 2
Haslou 35+ 2
: Spaubeek 35+1
Spaubeek 35+1

za, 03 dec 2022 09:30 uur
Caesar JO8-1
Caesar JO8-1
: Spaubeek JO8-1
Spaubeek JO8-1

Geulsche Boys JO8-1
Geulsche Boys JO8-1
: Spaubeek JO8-2
Spaubeek JO8-2

10:00 uur
Geleen Zuid JO11-2
Geleen Zuid JO11-2
: Spaubeek JO11-1
Spaubeek JO11-1

Activiteitenkalender

No current events.