Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Arno Derrez vertrekt per direct als hoofdtrainer

Arno Derrez vertrekt per direct als hoofdtrainer van het eerste elftal van VV Spaubeek. Assistent-trainer Bart Knols, die na dit seizoen aanblijft als rechterhand van de nieuwe trainer Mike Zwartjes, neemt de honneurs waar wanneer de KNVB besluit het lopende seizoen gedeeltelijk uit te laten spelen. In verband met de lopende coronamaatregelen is er momenteel nog geen zicht op óf en wanneer de competities eventueel hervat worden.

 

Mike Zwartjes met ingang volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer VV Spaubeek

Mike Zwartjes wordt met ingang van het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van VV Spaubeek. Hij zal na het lopende seizoen Arno Derrez opvolgen.

De 57-jarige oefenmeester uit Heerlen kent een mooie trainerscarrière die hem langs meerdere Zuid-Limburgse clubs heeft geleid. Mike is momenteel trainer van FC Gulpen.

Daarnaast zijn wij verheugd te kunnen melden dat assistent-trainer Bart Knols een nieuwe eenjarige verbintenis is overeengekomen. 

Namens het bestuur wensen wij Mike en Bart alvast heel veel succes in deze (nieuwe) uitdaging!

 

Geef je club een rondje!

Nu de kantine dicht moet blijven loopt VV Spaubeek veel geld mis. Om te voorkomen dat onze club hierdoor in financiële problemen raakt komen we in actie. Help je mee?

Geef je club een rondje!
Nu dit in de kantine niet kan roepen we iedereen op om online een rondje te geven aan VV Spaubeek. Een rondje is een donatie ter waarde van een rondje in de kantine. Je krijgt hier niks voor terug, maar helpt onze club hier enorm mee in deze lastige tijd!

Ja, ik geef een rondje!
Iedereen mag meedoen. Hoe meer rondjes, hoe beter voor de clubkas. Een rondje kost €20,-. Je kunt ook een kwart rondje, half rondje of meerdere rondjes tegelijk doneren.

Kijk voor meer informatie op https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=vvspaubeek 

 

Verkoopdagen Sportshop Kicks

Op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdg 28 november aanstaande organiseert Sportshop Kicks speciale verkoopdagen voor leden van haar partnerverenigingen. Ook de leden van VV Spaubeek kunnen gebruik maken van de mooie kortingen.

Sportshop Kicks is gevestigd op de Markt 14 in Beek.

 

Laatste lootjes Grote Clubactie 2020!

Ook dit jaar neemt VV Spaubeek deel aan de landelijke Grote Clubactie. Van elk verkocht lot (€3 per stuk) komt 80% bij onze vereniging terecht. Door een lot te kopen steun je niet alleen onze vereniging, maar maak je ook kans op een van de maar liefst 300.000 prijzen! Daaronder de hoofdprijs van €100.000 en een Seat Mii Electric.

Inmiddels zijn er al ruim 300 loten verkocht, maar het is komende week nog mogelijk om alsnog je lot(en) te kopen. Dit kan via onderstaande link. Je kunt hierbij eventueel ook de naam van een van onze jeugdleden invullen. 

https://lot.clubactie.nl/lot/vv-spaubeek/310229 

We hopen met een sterke eindsprint de grens van 400 loten te passeren. Doe jij ook mee?

P.S.: jeugdleden die hun verkoopboekje nog moeten inleveren wordt verzocht dit uiterlijk donderdag 26 november te doen. Dit kan bij je leider of door je boekje op de Beukenlaan 10 in Spaubeek in de brievenbus te gooien.

 

Aanmelden jeugdtrainingen VV Spaubeek

Onze jeugdteams mogen voorlopig, met inachtneming van de geldende coronavoorschriften, door blijven trainen. Om zoveel mogelijk kinderen de kans te bieden om te blijven sporten, stelt VV Spaubeek de trainingen de komende periode ook open voor niet-leden.  

Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud en wil je de komende periode kennis maken met de voetbalsport en onze gezellige vereniging? Meld je dan aan via Ralf van Laar op telefoonnummer 06-48960543.  

 

Update coronamaatregelen

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur en gelden vooralsnog voor de komende vier weken. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

- Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.

- Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.

- Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.

- Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.

- Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie. 

Voor de totale lijst van veelgestelde vragen en antwoorden, zie onderstaande link naar de website van de KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal 

 

VV Spaubeek - SV ARGO 0 - 1

Nieuw tenue, nieuwe Schwung

Anders dan de uitslag doet vermoeden heb ik een goede wedstrijd gezien. Er stond een heel ander team tussen de lijnen. Dat is de VVS zoals ik en velen anderen willen zien.

Lees meer...

 

Haslou - VV Spaubeek 3 - 1

Een verpeste zondag

Zo positief als ik was in mijn vorig verslag, zo negatief zou ik nu kunnen zijn.

De trainers besloten tot een tactische omzetting en wilden tegen Haslou 4-4-2 gaan spelen. Bas en Giel centraal achterin en Sean links op het middenveld. Verder starten dezelfde spelers als vorige week.

Lees meer...

 

Kantine m.i.v. 29 september drie weken gesloten

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van de overheid zal onze kantine met ingang van dinsdag 29 september 2020 voor de periode van drie weken gesloten blijven. 

Het bestuur verwacht op korte termijn meer informatie van de gemeente en/of KNVB te krijgen over de overige maatregelen. Via deze website zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

VV Spaubeek - HEBES 2 - 2

Instelling: TOP!!!

Tijdens de voorbespreking wezen Arno en Bart erop dat enkel het collectief kans van slagen had. Winnen of verliezen doe je samen. Onze trainers mochten al meteen weer puzzelen. Door blessures en ziekte hadden Bas en Joey weer een basisplaats en beiden maakten hun uitverkiezing waar. 

Lees meer...

 

SVC 2000 - VV Spaubeek 3 - 0

Valse start

Aan een andere Arno en een nieuwe Bart de taak om het seizoen 20-21 beter te laten verlopen dan de afgelopen twee seizoenen. De voorbereiding kende hoogte- en dieptepunten. Wij mochten een aantal nieuwe spelers begroeten en moesten afscheid nemen van enkele andere.

Lees meer...

 

VV Spaubeek gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen! Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

 

Kleingeld gezocht voor kantine

Voor onze kantine zijn we continu op zoek goed naar kleingeld. Momenteel hebben we vooral behoefte aan munten van €0,50 en €1, maar ook munten van 10 en 20 cent en 2 euro zijn welkom. Heb je toevallig nog wat kleingeld thuis liggen, dat kunnen wij dus goed gebruiken! Je kunt je munten tijdens openingstijden van de kantine inwisselen aan de bar. Alvast bedankt!

 

Locatie oefenwedstrijd Geuldal-Spaubeek

Ons eerste elftal speelt vanavond (dinsdag 1 september) om 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen SV Geuldal.

Voor de geïnteresseerden: de wedstrijd wordt gespeeld op het sportcomplex van Geuldal aan de Mauritiussingel in Schin op Geul.

 

Meer Nieuws

Programma
wo, 22 sep 2021 19:00 uur
Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1
: FC Geleen Zuid JO19-2
FC Geleen Zuid JO19-2

vr, 24 sep 2021 19:30 uur
Spaubeek 35+
Spaubeek 35+1
Spaubeek 35+1
: SVM 35+1
SVM 35+1

za, 25 sep 2021 09:15 uur
SPAUBEEK JO9-1
RKUVC JO9-1
RKUVC JO9-1
: Spaubeek JO9-1
Spaubeek JO9-1

09:30 uur
Spaubeek JO7-1
FC Geleen Zuid JO7-1JM
FC Geleen Zuid JO7-1JM
: Spaubeek JO7-1
Spaubeek JO7-1

11:15 uur
SPAUBEEK JO13-1
Spaubeek JO13-1
Spaubeek JO13-1
: Groene Ster JO13-2
Groene Ster JO13-2

12:15 uur
Spaubeek JO15-1
UOW`02 JO15-1
UOW`02 JO15-1
: Spaubeek JO15-1
Spaubeek JO15-1

17:00 uur
Spaubeek Veteranen
VV Born/Guttecoven (vet)
VV Born/Guttecoven (vet)
: Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)

19:00 uur
Spaubeek 1 Zaal

ZV MBC`13 1
: Spaubeek 1 (fut)
Spaubeek 1 (fut)

zo, 26 sep 2021 09:45 uur
Spaubeek 4
Schinveld 4
Schinveld 4
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

10:30 uur
Spaubeek 5
Spaubeek 5
Spaubeek 5
: SVM 4
SVM 4

11:00 uur
Spaubeek 2
Spaubeek 2
Spaubeek 2
: De Leeuw 2
De Leeuw 2

Spaubeek 3
IASON 1
IASON 1
: Spaubeek 3
Spaubeek 3

14:30 uur
Spaubeek 1
Brevendia 1
Brevendia 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

Activiteitenkalender

No current events.