Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Alfa Sport - VV Spaubeek 1 - 1

Op bezoek bij Martin

Ik heb heel lang moeten denken over wat ik als intro over deze wedstrijd kan/wil zeggen. Het zijn in elk geval de laatste jaren wedstrijden waarin het nodige gebeurt en die genoeg stof tot napraten gaven. Het is vandaag echter een nieuwe dag en een nieuwe wedstrijd en wie weet eindigen wij hem deze keer wél met 22 spelers op het veld. In elk geval kan ik wel meegeven dat wij vandaag al voor de tweede keer dit seizoen met een complete selectie naar Oirsbeek vertrekken. Het lijkt mij een mooie doelstelling om het slechte (oneerlijke) gevoel na onze laatste wedstrijd van ons af te spelen. Vandaag missen wij wel Vincent (proficiat), welke wordt vervangen door Franco.

Lees meer...

 

Werkzaamheden Brede Maatschappelijke Voorziening

Inmiddels hebben alle verenigingen hun intrek genomen in de Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) en is het gebouw nog nauwelijks weg te denken uit de Spaubeekse gemeenschap. Ondanks dat de BMV volledig wordt gebruikt zijn nog niet alle werkzaamheden afgerond.

Zo wordt in week 18 het voorterrein voorzien van een laatste toplaag. Tevens wordt gestart met de aanleg van een jeu de boules-baan.

De werkzaamheden staan weliswaar middenin de mei-vakantie gepland (van 2 mei tot en met 6 mei), maar dit kan desondanks betekenen dat bezoekers van de BMV hiervan hinder zullen ondervinden. Probeer in deze periode zoveel als mogelijk te voet naar de BMV te komen. En kom je toch met de auto, parkeer die dan in de parkeervakken langs de Musschenberg of op de parkeerplaats achter het oude MFC.

De beide ingangen worden afgesloten, maar er is een alternatieve route voorzien. Er dient gebruik te worden gemaakt van de ingang nabij de voetbaltribune.

De overlast heeft ook een voordeel, want als het voorplein is geasfalteerd wordt parkeren makkelijker en neemt de hoeveelheid zand en stof af.

 

Geslaagde sponsoravond

Zaterdagavond organiseerde de sponsorcommissie van VV Spaubeek haar jaarlijkse sponsordag. De commissie had een uitgebreid en interessant programma samengesteld, waarbij iedereen van de aanwezigen aan zijn of haar trekken kwam.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - DVO 2 - 3

Een bepalende match

Wedstrijden tegen DVO zijn altijd leuk om te kijken, omdat het een goed voetballende ploeg is en omdat wij tegen goed voetballende teams altijd het beste uit onszelf halen. In de uitwedstijd hadden wij ook zeker, naar mijn mening, 1 punt verdiend. Echter het dubbeltje wilde niet onze kant op vallen.

Lees meer...

 

Voor €5 naar Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles

Als partnerclub van Fortuna Sittard mogen we alle leden van VV Spaubeek in de gelegenheid stellen om voor slechts €5 per ticket (jeugd en volwassenen) de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (zondag 24 april 16.45 uur) bij te wonen. Het betreft kaarten voor de Oost- of Zuid-tribune, afhankelijk van de beschikbare capaciteit.   

Heb je interesse om deze wedstrijd bij te wonen? Vul dan via onderstaande link het bestelformulier in. Je bestelde kaarten kun je op de wedstrijddag vanaf 1,5 uur voor de aftrap afhalen bij de kassa op de hoek van de Zuid- en Oosttribune (Lissabonlaan, Sittard). Klik hier voor het bestelformulier: https://forms.office.com/r/XUbenEdXi1

Kaarten kunnen tot vrijdag 22 april 12.00 uur besteld worden.

 

VV Born - VV Spaubeek 0 - 1

Eerste doelstelling bereikt

Vanmiddag stond de wedstrijd tegen de mannen uit Born op het programma. Het was een uitdaging om deze plaats binnen te komen, dit i.v.m. de Paasmarkt. De thuisclub had echter alles perfect geregeld. Zo had men de parkeerplaats zolang mogelijk op slot gelaten en was er dus voor iedereen voldoende plek om te parkeren. Op het complex van de vv Born lijkt de tijd al zo’n twintig jaar stil te staan. Zo zijn er nog steeds dezelfde roestige doelpalen van tig jaar geleden.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - SVC 2000 2 - 0

Eine vorentscheidung

Soms ben je in de Nederlandse taal op zoek naar een woord om het belang van een wedstrijd te duiden en af en toe vind je dit woord in een andere taal. Dit Duitse woord is exact het woord om het belang van deze wedstrijd aan te geven. Onze tegenstander staat momenteel aan de verkeerde kant van de streep. Maar wij zijn gewaarschuwd, een kat in het nauw maakt vreemde sprongen of misschien nog beter, wanneer het water tot je lippen staat is je overlevingsdrang enorm.

Lees meer...

 

Kantine 15 en 19 april gesloten

In verband met het Paasprogramma, een teamuitje en het aangepaste trainingsrooster van onze selectie zal de kantine op vrijdag 15 en dinsdag 19 april gesloten blijven. Geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom bij onze vrienden van café Spech!

 

SV Langeberg - VV Spaubeek 1 - 3

GENIETEN!!!

Voor de sportfan is dit een super zondag. Voor iedereen is er wel iets. Begonnen werd vanochtend met de F1, daarna de marathon van Rotterdam, de Amstel Gold Race en als toetje de wedstrijd van ons eerste elftal. En wát voor een wedstrijd. Meten met een van de betere, zoniet de beste, ploeg uit onze klasse. In de thuiswedstrijd kwamen wij best goed voor de dag, het minpunt was dat het die middag bij ons blessures regende met als triest dieptepunt dat zelfs de ambulance voor onze keeper ter plekke moest komen. 

Lees meer...

 

Inhaalwedstrijd Spaubeek 1

Donderdag 14 april a.s wordt de inhaalwedstrijd Spaubeek 1 tegen SVC 2000 1 gespeeld om 20u.

 

Afgelasting zondag 10 april

Zondag 10 april zijn de thuiswedstrijden van Spaubeek 3 en 4 afgelast ivm afmelding door tegenstanders.

 

Update: verkoop shirts voor Kika

Vorige week startte de verkoop van de nostalgische Vixia-shirts (Historische shirts te koop: opbrengst voor Stichting KIKA (vvspaubeek.nl)). De animo was meteen groot: ruim de helft van de beschikbare shirts is inmiddels al verkocht, waarbij één shirt zelfs onderweg is naar Bali!

Voor de geïnteresseerden, de volgende rugnummers zijn nog beschikbaar:

- Wit: 2, 4, 7, 8, 9 en 10

- Paars: 2, 4, 6, 7, 8, 9, 10 en 14

Heb je interesse in één of meerdere shirts, stuur dan een mailtje met de gewenste kleur(en) en rugnummer(s) naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar Stichting KiKa.

 

 

Voor slechts €5 naar Fortuna - Heracles

Als partnerclub van Fortuna Sittard mogen we alle leden van VV Spaubeek in de gelegenheid stellen om voor slechts €5 per ticket (jeugd en volwassenen) de wedstrijd tegen Heracles (zondag 3 april 14.30 uur) bij te wonen. Het betreft kaarten voor de Oost- of Zuid-tribune, afhankelijk van de beschikbare capaciteit. 

Kidsplein

Voorafgaand aan de wedstrijd worden er diverse activiteiten georganiseerd op het grasveld achter de ticketunit, de plek waar de kaarten voor deze wedstrijd kunnen worden opgehaald. Op dit kidsplein staan voor de jeugd meerdere speelattributen, zoals een pannakooi, een opblaasbaar voetbalveld, een snelheidsmeter en een mega dartsbord. Daarnaast zijn er enkele catering faciliteiten en zitgelegenheden op het kidsplein. Het plein opent om 12.30u en sluit om 14.30u bij de aftrap van de wedstrijd.

Heb je interesse om deze wedstrijd bij te wonen? Vul dan via onderstaande link het bestelformulier in. Je bestelde kaarten kun je op de wedstrijddag vanaf 1,5 uur voor de aftrap afhalen bij de kassa op de hoek van de Zuid- en Oosttribune (Lissabonlaan, Sittard). Klik hier voor het bestelformulier: https://forms.office.com/r/BaUWcpaG3B

Kaarten kunnen tot vrijdag 1 april 12.00 uur besteld worden. 

 

VV Sittard - VV Spaubeek 1 - 0

Zomertijd

Slechts enkele weken gelden speelden wij de thuiswedstrijd tegen de mannen uit Zitterd. Die wedstrijd moesten Mike en Bart een aantal spelers vervangen, vervangers die het overigens uitstekend deden. Toen moesten wij in de laatste minuut de gelijkmaker toestaan en moesten wij tevreden zijn met één punt. Ook vandaag missen wij enkele spelers, Robbie en Dennis zijn er niet bij. Daar tegenover staat de terugkeer van onze Brommer.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Haslou 1 - 0

Burenstrijd

Op deze donderdagavond zijn de mannen uit onze buurgemeente Aelse te gast op het vernieuwde complex van de VVS. Haslou is deze competitie uitstekend bezig. Men beschikt over een jonge, enthousiaste, goed voetballende groep. Wil de VVS hier een resultaat tegen boeken dan zal met het, figuurlijke, mes tussen de tanden gespeeld moeten worden. Vanavond is het verzamelen, omkleden, wedstrijdbespreking en de wei op. De trainers hebben een plan van aanpak gemaakt en de uitvoering hiervan ligt bij de mannen in het veld. Helaas, het is een repeterend verhaal, moeten wij ook vandaag enkele spelers missen. Wel komt Dennis speciaal van vakantie terug om mee te kunnen doen, chapeau.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.