TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

VV Spaubeek organiseert jeugdtoernooi O13

Op zaterdag 28 mei aanstaande organiseert VV Spaubeek een toernooi voor O13-teams. Het toernooi gaat sowieso door, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Aanvangstijd van het toernooi wordt 12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt slechts €10,- per team.

Heb je interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met Martin Masset op telefoonnummer 06-55121526 of via emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met dinsdag 24 mei 17.00 uur.

 

 

Centrum Boys - VV Spaubeek 1 - 6

Het is zondagmiddag

Het is warm, heel warm. Aan de hemel staat de koperen ploert en stuurt zijn verzengende stralen naar een groene rechthoek met witte strepen in het Sittardse. Hier wacht onze volgende uitdaging. Veel van onze supporters en ook wij zelf geven aan dat wij als team voetballend gegroeid zijn. Laten wij dat vanmiddag maar zien. Uit het verleden is bekend dat de geel/zwarten zich normaliter probleemloos aanpassen aan het niveau van de tegenstander. Gebeurt dit vanmiddag ook, dan wachten ons saaie negentig minuten.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - VV HEBES 4 - 1

Op Moederkesdag

Uit in Beegden speelden wij een tegenvallende pot en mochten wij uiteindelijk blij zijn met een punt. Vandaag is het daarom aan ons om de tegenstander te laten zien dat wij veel beter kunnen. Als ploeg zijn wij de laatste maanden duidelijk gegroeid. Het is nu aan ons om de nare smaak van de laatste twee wedstrijden weg te spoelen en niet alleen met een glas Jup, maar ook met een goede prestatie op het veld. Het is nog ff een vraagteken of Manuel wedstrijdfit is. Is dit niet het geval dan moet Davy tussen de palen. Rond 16.30 uur weten of het, ook qua voetbal, een leuke Moederdag is geworden.

Lees meer...

 

VV Spaubeek 4 - SV Abdissenbosch 4 3 - 0

Spaubeek 4 doet wat moet

Afgelopen vrijdagavond boekte VV Spaubeek 4 een prima overwinning op vreemde bodem. Een fraaie combinatie tussen Jorn en Tjeerd Ouwehand werd door laatstgenoemde doeltreffend afgerond en bleek voldoende om drie punten mee te nemen uit Haanrade.

Zondagochtend staat SV Abdissenbosch op de stoep van de Brede Maatschappelijke Voorziening. En ondanks dat ‘De Lelies’ in de middenmoot staan vormen ze een niet te onderschatten tegenstander.

Lees meer...

 

Alfa Sport - VV Spaubeek 1 - 1

Op bezoek bij Martin

Ik heb heel lang moeten denken over wat ik als intro over deze wedstrijd kan/wil zeggen. Het zijn in elk geval de laatste jaren wedstrijden waarin het nodige gebeurt en die genoeg stof tot napraten gaven. Het is vandaag echter een nieuwe dag en een nieuwe wedstrijd en wie weet eindigen wij hem deze keer wél met 22 spelers op het veld. In elk geval kan ik wel meegeven dat wij vandaag al voor de tweede keer dit seizoen met een complete selectie naar Oirsbeek vertrekken. Het lijkt mij een mooie doelstelling om het slechte (oneerlijke) gevoel na onze laatste wedstrijd van ons af te spelen. Vandaag missen wij wel Vincent (proficiat), welke wordt vervangen door Franco.

Lees meer...

 

Werkzaamheden Brede Maatschappelijke Voorziening

Inmiddels hebben alle verenigingen hun intrek genomen in de Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) en is het gebouw nog nauwelijks weg te denken uit de Spaubeekse gemeenschap. Ondanks dat de BMV volledig wordt gebruikt zijn nog niet alle werkzaamheden afgerond.

Zo wordt in week 18 het voorterrein voorzien van een laatste toplaag. Tevens wordt gestart met de aanleg van een jeu de boules-baan.

De werkzaamheden staan weliswaar middenin de mei-vakantie gepland (van 2 mei tot en met 6 mei), maar dit kan desondanks betekenen dat bezoekers van de BMV hiervan hinder zullen ondervinden. Probeer in deze periode zoveel als mogelijk te voet naar de BMV te komen. En kom je toch met de auto, parkeer die dan in de parkeervakken langs de Musschenberg of op de parkeerplaats achter het oude MFC.

De beide ingangen worden afgesloten, maar er is een alternatieve route voorzien. Er dient gebruik te worden gemaakt van de ingang nabij de voetbaltribune.

De overlast heeft ook een voordeel, want als het voorplein is geasfalteerd wordt parkeren makkelijker en neemt de hoeveelheid zand en stof af.

 

Geslaagde sponsoravond

Zaterdagavond organiseerde de sponsorcommissie van VV Spaubeek haar jaarlijkse sponsordag. De commissie had een uitgebreid en interessant programma samengesteld, waarbij iedereen van de aanwezigen aan zijn of haar trekken kwam.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - DVO 2 - 3

Een bepalende match

Wedstrijden tegen DVO zijn altijd leuk om te kijken, omdat het een goed voetballende ploeg is en omdat wij tegen goed voetballende teams altijd het beste uit onszelf halen. In de uitwedstijd hadden wij ook zeker, naar mijn mening, 1 punt verdiend. Echter het dubbeltje wilde niet onze kant op vallen.

Lees meer...

 

Voor €5 naar Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles

Als partnerclub van Fortuna Sittard mogen we alle leden van VV Spaubeek in de gelegenheid stellen om voor slechts €5 per ticket (jeugd en volwassenen) de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (zondag 24 april 16.45 uur) bij te wonen. Het betreft kaarten voor de Oost- of Zuid-tribune, afhankelijk van de beschikbare capaciteit.   

Heb je interesse om deze wedstrijd bij te wonen? Vul dan via onderstaande link het bestelformulier in. Je bestelde kaarten kun je op de wedstrijddag vanaf 1,5 uur voor de aftrap afhalen bij de kassa op de hoek van de Zuid- en Oosttribune (Lissabonlaan, Sittard). Klik hier voor het bestelformulier: https://forms.office.com/r/XUbenEdXi1

Kaarten kunnen tot vrijdag 22 april 12.00 uur besteld worden.

 

VV Born - VV Spaubeek 0 - 1

Eerste doelstelling bereikt

Vanmiddag stond de wedstrijd tegen de mannen uit Born op het programma. Het was een uitdaging om deze plaats binnen te komen, dit i.v.m. de Paasmarkt. De thuisclub had echter alles perfect geregeld. Zo had men de parkeerplaats zolang mogelijk op slot gelaten en was er dus voor iedereen voldoende plek om te parkeren. Op het complex van de vv Born lijkt de tijd al zo’n twintig jaar stil te staan. Zo zijn er nog steeds dezelfde roestige doelpalen van tig jaar geleden.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - SVC 2000 2 - 0

Eine vorentscheidung

Soms ben je in de Nederlandse taal op zoek naar een woord om het belang van een wedstrijd te duiden en af en toe vind je dit woord in een andere taal. Dit Duitse woord is exact het woord om het belang van deze wedstrijd aan te geven. Onze tegenstander staat momenteel aan de verkeerde kant van de streep. Maar wij zijn gewaarschuwd, een kat in het nauw maakt vreemde sprongen of misschien nog beter, wanneer het water tot je lippen staat is je overlevingsdrang enorm.

Lees meer...

 

Kantine 15 en 19 april gesloten

In verband met het Paasprogramma, een teamuitje en het aangepaste trainingsrooster van onze selectie zal de kantine op vrijdag 15 en dinsdag 19 april gesloten blijven. Geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom bij onze vrienden van café Spech!

 

SV Langeberg - VV Spaubeek 1 - 3

GENIETEN!!!

Voor de sportfan is dit een super zondag. Voor iedereen is er wel iets. Begonnen werd vanochtend met de F1, daarna de marathon van Rotterdam, de Amstel Gold Race en als toetje de wedstrijd van ons eerste elftal. En wát voor een wedstrijd. Meten met een van de betere, zoniet de beste, ploeg uit onze klasse. In de thuiswedstrijd kwamen wij best goed voor de dag, het minpunt was dat het die middag bij ons blessures regende met als triest dieptepunt dat zelfs de ambulance voor onze keeper ter plekke moest komen. 

Lees meer...

 

Inhaalwedstrijd Spaubeek 1

Donderdag 14 april a.s wordt de inhaalwedstrijd Spaubeek 1 tegen SVC 2000 1 gespeeld om 20u.

 

Afgelasting zondag 10 april

Zondag 10 april zijn de thuiswedstrijden van Spaubeek 3 en 4 afgelast ivm afmelding door tegenstanders.

 

Meer Nieuws

Programma
za, 10 dec 2022 09:30 uur
Spaubeek JO8-1
Spaubeek JO8-1
: Born / HBC`09 JO8-1
Born / HBC`09 JO8-1

Spaubeek JO8-2
Spaubeek JO8-2
: VV Hellas JO8-2
VV Hellas JO8-2

10:30 uur
Spaubeek JO11-1
Spaubeek JO11-1
: RKUVC JO11-1
RKUVC JO11-1

12:00 uur
EMS JO14-1
EMS JO14-1
: Spaubeek JO14-1
Spaubeek JO14-1

13:00 uur
RKHSV JO17-1
RKHSV JO17-1
: Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1

14:30 uur
Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1
: Caesar JO19-1
Caesar JO19-1

zo, 11 dec 2022 10:30 uur
RKUVC 2
RKUVC 2
: Spaubeek 3
Spaubeek 3

Heer 2
Heer 2
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

Spaubeek 5
Spaubeek 5
: S.V. Argo 2
S.V. Argo 2

11:00 uur
HBC`09 3
HBC`09 3
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

14:00 uur
FC Maasgouw 1
FC Maasgouw 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

za, 21 jan 2023 17:00 uur
Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)
: Urmondia (vet)
Urmondia (vet)

Activiteitenkalender

No current events.