Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Historische shirts te koop: opbrengst voor Stichting KIKA

Tijdens de verhuizing naar onze nieuwe accommodatie kwamen we de bekende Vixia-tenues tegen. Wie heeft er in de afgelopen decennia niet in deze iconische witte en/of paarse shirts gespeeld?!

Vanwege de aanschaf van nieuwe reservetenues nemen we nu afscheid van deze shirts. Omdat we hier te maken hebben met ware Spaubeekse voetbalhistorie, bieden we deze shirts te koop aan tegen het symbolische bedrag van €5,00. 

Dus ben je op zoek naar een leuk trainings-shirt? Wil je je persoonlijke voetbalmuseum aanvullen met dit ware collectors item? Of wil je je carnavals-outfit voor volgend jaar al scoren? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Geef je naam, telefoonnummer en de gewenste kleur shirt en het gewenste rugnummer door. Dan nemen wij contact met je op voor de betaling en levering.

Alle shirts hebben lange mouwen, zijn in maat XXL (vallen wat kleiner uit) en verkeren in prima staat. In beide kleuren zijn de rugnummers 2 tot en met 15 beschikbaar. Ook hier geldt: op = op!

De volledige opbrengst gaat naar Stichting KiKa. Dus met je aankoop steun je ook nog het goede doel.

 

VV Spaubeek - SV ARGO 2 - 2

Goede reeks blijft

Vandaag staat het 2e duel tegen Argo op het programma. In de heenwedstrijd werd ongelukkig verloren. Er had volgens mij minimaal één punt ingezeten. Twee momenten van onoplettendheid leverden ook twee doelpunten op. Maar na deze verloren wedstrijd is ook positief nieuws te vermelden. En ja, ik weet dat het de goden verzoeken is, maar sinds deze wedstrijd zijn wij ongeslagen. Wat zou het goed zijn als wij deze lijn kunnen doortrekken. Het is echter afwachten in hoeverre de wedstrijd van afgelopen donderdag en het Gala van afgelopen vrijdag nog in de benen zit. Erik (Brommer) is er niet bij, zijn blessure kost meer tijd, maar voor de rest kunnen Mike en Bart over de volledige selectie beschikken. Met focus en hard werken moet er een goed resultaat behaald kunnen worden.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Centrum Boys 3 - 2

The day after

Laat ik nu maar eens beginnen om onze leden Rob en Max te feliciteren met het fantastische resultaat gisteren. Wat lekker Rob, ’n concurrent uit eigen gelederen.

Op deze donderdagavond staat thuis de uitwedstrijd tegen de Boys uit Sittard op het programma. Een team dat, in de historie gekeken, altijd over een aantal uitstekende voetballers beschikt. Hun resultaten zijn echter heel wisselvallig. Ook wij moeten weer enige aanpassingen doen in de opstelling, niet iedereen is op een donderdagavond beschikbaar en door een blessure is Brommer ook niet inzetbaar.

Lees meer...

 

Gezocht: trainer voor tweede elftal

Voor het komende seizoen 2022/ 2023 is VV Spaubeek op zoek naar een trainer voor het tweede elftal. Het gaat hierbij om de trainingen op dinsdag- en vrijdagavond en de wedstrijd op zondag. Ons tweede elftal is actief in de Reserve Derde Klasse en dient als springplank naar ons eerste elftal dat uitkomt in de Derde Klasse.

Wat wij vragen:

·         Een trainer die beschikbaar is op de trainingsavonden en wedstrijddagen. Eventuele combinaties hierin zijn ook bespreekbaar.

·         Een trainer die oog heeft voor de verenigingscultuur en de identiteit van V.V. Spaubeek.

·         Een trainer die ervaring heeft met het ontwikkelen van jonge spelers.

Wat wij bieden:

·         Een ambitieuze groep, bestaande uit voornamelijk jonge spelers, die wekelijks twee keer traint.

·         Een dorpsvereniging met een eigen identiteit die beschikt over een splinternieuwe accommodatie.

·         Een vergoeding in onderling overleg.

Interesse of vragen?

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich melden bij onze Technische Commissie via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. / 06-29327384 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. / 06-16166662.

 

VV Spaubeek JO15 blij met sweaters

Ons jeugdteam JO-15 is blij met de door Glenn Bloemsierkunst geschonken sweaters. Op de wedstrijddagen komen die heel mooi van pas om naast een goede teamgeest ook zelf lekker warm en snel inzetbaar te zijn. En voor de duidelijkheid: op de rugzijde is het bedrijfslogo van Glenn Bloemsierkunst in kleur zichtbaar.Als vereniging danken we Glenn heel hartelijk voor deze geweldige geste. Het team ziet er fantastisch uit. Op naar een verdere succesvolle samenwerking!

 

V.V. Spaubeek presenteert nieuwe assistent-trainer

Met ingang van het komende seizoen zal de positie van assistent-trainer bij ons eerste elftal worden ingevuld door Ben Labyed. De ervaren oefenmeester uit Heerlen is momenteel actief als hoofdtrainer van vierdeklasser Kakertse Boys. Ben volgt Bart Knols op die na dit seizoen zal stoppen in zijn huidige rol.

Uiteraard wensen we Ben veel plezier en succes in zijn samenwerking met trainer Mike Zwartjes!

 

HEBES - VV Spaubeek 1 - 1

Vandaag wel

Deze zondag staat de wedstrijd tegen de mannen van Hebes op het programma. In het verleden waren dit steeds vrij gelijk opgaande wedstrijden, waarbij mij het meeste zijn bijgebleven de heerlijke duels die werden uitgevochten tussen Joey en zijn, naar mijn mening, favoriete tegenstander, Sonneville, die er niet meer bij is.

Lees meer...

 

Kantine vrijdag 4 maart gesloten

De kantine is vanavond (4 maart) gesloten. Voor de potentiële bezoekers: bij café Spech ben je voor, tijdens en na de training van harte welkom!

 

Voor slechts €5 naar Fortuna - Zwolle of Willem II

Als partnerclub van Fortuna Sittard kunnen we alle leden van VV Spaubeek in de gelegenheid stellen om voor slechts €5 per ticket (jeugd en volwassenen) de wedstrijden tegen PEC Zwolle (zondag 6 maart 20.00 uur) en/of Willem II (zondag 13 maart 12.15 uur) bij te wonen. Het betreft kaarten voor de Oost- of Zuid-tribune, afhankelijk van de beschikbare capaciteit.

Heb je interesse om een of beide wedstrijden bij te wonen? Vul dan via onderstaande link het bestelformulier in. Je bestelde kaarten kun je op de wedstrijddag vanaf 1,5 uur voor de aftrap afhalen bij de kassa op de hoek van de Zuid- en Oosttribune (Lissabonlaan, Sittard). Klik hier voor het bestelformulier: https://forms.office.com/r/nzais1MAf0

Kaarten voor de wedstrijd tegen Zwolle kunnen tot vrijdag 4 maart  12.00 uur besteld worden.

Kaarten voor de wedstrijd tegen Willem II kunnen tot vrijdag 11 maart 12.00 uur besteld worden.

 

In memoriam: Henry Janssen

Afgelopen maandag bereikte ons het droevige bericht dat onze vrijwilliger en supporter Henry Janssen plotseling is overleden. 

Henry was actief in onze sponsorcommissie en daarna bij ons klusteam (het 'A-team'). Daarnaast was Henry een trouw supporter van ons eerste elftal. Met zijn overlijden verliest VV Spaubeek een zeer gewaardeerd en graag gezien persoon. 

Namens bestuur en leden wensen wij Carla, Pascal, Bianca en Femke heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Carnavalsavond vrijdag 25 februari a.s.

 

SVC 2000 - VV Spaubeek 1 - 4

Belangrijke punten

Veel weet ik niet van de tegenstander van vandaag. Wel kan iedereen zien dat zij niet zo goed gestart zijn in dit seizoen, maar dat kan je ook over de VVS zeggen. Ik ben even in mijn eigen archieven gedoken en heb gezien dat wij op 20 sept 2020 kansloos verloren van dit team. Dus wij zijn gewaarschuwd.  Het covid-spook waart nog steeds rond binnen onze selectie en tegenover twee herstelden staan ook weer twee besmette spelers. Verder moeten wij het vandaag doen zonder onze capo, die kampt met een blessure.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - VV Sittard 2-2

De derde poging

Dit is vandaag de derde keer dat de wedstrijd tegen “de Kraaien” op het programma staat. De twee vorige keren gooide het bekende virus roet in het eten. Ook vandaag waart het spook van dit virus nog rond en binnen onze selectie zitten een aantal spelers in quarantaine. Toch wilden Mike en Bart voetballen en ik kan mij zo voorstellen dat de 22 acteurs ook blij zijn om weer aan de bak te kunnen. Hoewel, het weer wil vandaag absoluut niet meespelen. Tevens is het de eerste wedstrijd op ons nieuwe complex, laten wij er dan ook maar een feestje van maken.

Lees meer...

 

Het einde van een tijdperk...

Bij een verhuizing hoort ook afscheid nemen van je oude locatie. Zo nemen ook wij bij onze verhuizing naar de nieuwe BMV afscheid van onze oude kantine en kleedlokalen. Die werden de afgelopen periode volledig leeggeruimd en sinds deze week is de sloper begonnen met de afbraak van de gebouwen. 

We krijgen er een mooi, fris en modern complex voor terug, maar bij het zien van deze foto denken we toch even met weemoed terug aan alle feestjes, gevierde kampioenschappen, gezellige middagen en avonden maar ook aan een aantal emotionele momenten die we hier samen beleefd hebben. En nu op naar de BMV, op naar het creëren van nieuwe herinneringen!

 

Wijziging adres sportcomplex

Voor alle leden, bezoekers en tegenstanders: VV Spaubeek is recent officieel verhuisd naar haar nieuwe accommodatie. Het nieuwe bezoekadres is Musschenberg 26, 6176 BD in Spaubeek.

De nieuwe parkeerplaats is nog in aanleg. Vriendelijk verzoek om voorlopig gebruik te maken van de parkeervakken langs de weg of de parkeerplaats achter het oude Multi Functioneel Centrum (adres Musschenberg 101).

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.