TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

SVC 2000 - VV Spaubeek 1 - 4

Belangrijke punten

Veel weet ik niet van de tegenstander van vandaag. Wel kan iedereen zien dat zij niet zo goed gestart zijn in dit seizoen, maar dat kan je ook over de VVS zeggen. Ik ben even in mijn eigen archieven gedoken en heb gezien dat wij op 20 sept 2020 kansloos verloren van dit team. Dus wij zijn gewaarschuwd.  Het covid-spook waart nog steeds rond binnen onze selectie en tegenover twee herstelden staan ook weer twee besmette spelers. Verder moeten wij het vandaag doen zonder onze capo, die kampt met een blessure.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - VV Sittard 2-2

De derde poging

Dit is vandaag de derde keer dat de wedstrijd tegen “de Kraaien” op het programma staat. De twee vorige keren gooide het bekende virus roet in het eten. Ook vandaag waart het spook van dit virus nog rond en binnen onze selectie zitten een aantal spelers in quarantaine. Toch wilden Mike en Bart voetballen en ik kan mij zo voorstellen dat de 22 acteurs ook blij zijn om weer aan de bak te kunnen. Hoewel, het weer wil vandaag absoluut niet meespelen. Tevens is het de eerste wedstrijd op ons nieuwe complex, laten wij er dan ook maar een feestje van maken.

Lees meer...

 

Het einde van een tijdperk...

Bij een verhuizing hoort ook afscheid nemen van je oude locatie. Zo nemen ook wij bij onze verhuizing naar de nieuwe BMV afscheid van onze oude kantine en kleedlokalen. Die werden de afgelopen periode volledig leeggeruimd en sinds deze week is de sloper begonnen met de afbraak van de gebouwen. 

We krijgen er een mooi, fris en modern complex voor terug, maar bij het zien van deze foto denken we toch even met weemoed terug aan alle feestjes, gevierde kampioenschappen, gezellige middagen en avonden maar ook aan een aantal emotionele momenten die we hier samen beleefd hebben. En nu op naar de BMV, op naar het creëren van nieuwe herinneringen!

 

Wijziging adres sportcomplex

Voor alle leden, bezoekers en tegenstanders: VV Spaubeek is recent officieel verhuisd naar haar nieuwe accommodatie. Het nieuwe bezoekadres is Musschenberg 26, 6176 BD in Spaubeek.

De nieuwe parkeerplaats is nog in aanleg. Vriendelijk verzoek om voorlopig gebruik te maken van de parkeervakken langs de weg of de parkeerplaats achter het oude Multi Functioneel Centrum (adres Musschenberg 101).

 

Dank aan alle bezorgers van de gemeentegidsen!

Dank aan alle bezorgers van de gemeentegidsen!

 

Wij bedanken iedereen die heeft meegewerkt aan de succesvolle bezorging van de gemeentegidsen in de gehele gemeente Beek.
Hartverwarmend om te zien hoe goed de bezorging dit jaar door zoveel  mensen is uitgevoerd. Wij zijn trots op jullie medewerking.
 
De club kan door deze actie het hele mooie bedrag van € 1.500,00 bij laten schrijven en dat is een zeer welkome aanvulling.
 
Nogmaals hartelijk dank aan alle bezorgers binnen alle elftallen en zelfs daarbuiten!
 
Sponsorcommissie VV Spaubeek
 
 

Herinnering: betaling contributie 2021-2022

Op 1 december 2021 verliep de eerste betaaltermijn voor de contributie van het seizoen 2021-2022. Helaas hebben een aantal leden hun contributie nog niet voldaan. 

Alle leden hebben in de periode oktober-november een persoonlijke brief ontvangen met daarin de hoogte van de contributie, het rekeningnummer van de vereniging en wanneer er betaald moet worden. Heb je deze brief niet ontvangen of heb je vragen over je contributie, neem dan s.v.p. contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

We verzoeken eenieder die nog niet betaald heeft, dit alsnog z.s.m. te doen. We vertrouwen op jullie medewerking.

 

In memoriam: Raymond Day

Gisteravond bereikt ons het droevige nieuws van het plotselinge overlijden van onze oud-speler Raymond Day.

Raymond kwam in het midden van de jaren negentig van Maurits naar VV Spaubeek en dat bleek een gouden combinatie. Naast veel plezier buiten het veld, bleven ook successen op het veld niet lang uit. Met zijn enorme werklust maar zeker ook zijn voetballende en scorend vermogen was Raymond van grote waarde voor ons eerste elftal. Na eveneens succesvolle periodes bij SNA en VV Obbicht keert Raymond aan het begin van dit millennium terug in Spaubeek om hier zijn actieve carrière af te sluiten.

Ook in de ruim vijftien jaar na zijn vertrek uit Spaubeek bleef de band met onze vereniging warm. Regelmatig liep hij met name in Geleen of bij Fortuna oud team- en clubgenoten tegen het lijf, met wie dan altijd een enthousiast praatje werd gemaakt en mooie herinneringen uit zijn tijd in Spaubeek werden opgehaald. Die gesprekken gaan we zeker missen, maar die warme herinneringen zullen we nooit vergeten.

We zullen Raymond herinneren vanwege zijn fanatisme in het veld. Zijn felle duels met verdedigers en keepers van de tegenpartij. Zijn voetballende kwaliteiten en scorend vermogen. We denken ook met een glimlach terug aan zijn haat-liefde verhouding met zo ongeveer elke scheidsrechter die zijn pad kruiste. Maar we zullen ook zijn sociale en vriendelijke karakter niet vergeten. En natuurlijk zijn grote gevoel voor humor. Een mooi voorbeeld van ruwe bolster, blanke pit. Een kleurrijk persoon met het hart op de juiste plaats.

Namens bestuur en leden van VV Spaubeek wensen we alle nabestaanden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Raymond, bedankt voor alle mooie herinneringen. Ook in Spaubeek gaan we je erg missen, rust zacht.

 

Uitslag Grote Club Actie 2021

Op woensdag 8 december heeft de trekking plaatsgevonden van de Grote Club Actie 2021. VV Spaubeek heeft met deze actie meegedaan en meer dan 450 loten verkocht. Een geweldige prestatie van onze verkopers, waarvoor dank! 

Wil je weten of je prijs hebt? Klink dan op onderstaande link en voer je lotnummer(s) in. Heb je je lot contant betaald, dan vind je je lotnummer uiteraard op het lot dat je hebt gekregen. Heb je via een eenmalige machtiging betaald, dan vind je je lotnummer op je bankafschrift. Via deze link kun je kijken of je prijs hebt: https://lotchecker.clubactie.nl/ 

Namens bestuur en leden hartelijk dank voor jullie deelname! Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie steun rekenen!

 

 

Mike Zwartjes ook volgend seizoen hoofdtrainer VV Spaubeek

VV Spaubeek en hoofdtrainer Mike Zwartjes hebben de lopende verbintenis na goed overleg met één seizoen verlengd. Dat betekent dat Mike ook in het seizoen 2022-2023 actief zal zijn als trainer van ons eerste elftal.

We wensen Mike, de staf en selectie heel veel succes in de komende en volgende periode!

 

VV Spaubeek 2 RKVB 0

Waarschijnlijk de laatste

Na afgelopen donderdag mogen wij vandaag weer aan de bak. Het is afwachten hoe onze jongens de inspanningen van die wedstrijd verteerd hebben. Tegen de tegenstander van vandaag hebben wij enkele seizoenen geleden wel een héél belangrijke wedstrijd gespeeld. Wat gaat vandaag ons brengen?

Lees meer...

 

VV Spaubeek 1 - Alfa Sport 1

Het was weer zover!!

“Voetbal is oorlog”, een bekende uitdrukking van een van Nederlands beste trainers, Rinus Michels, van zo’n vijfitg jaar geleden. Deze uitdrukking wordt de laatste jaren door beide ploegen tijdens hun onderlinge duels wel erg letterlijk genomen. Om een , voor mij, onbekende reden, ontstaat er soms een ergerlijke vorm van agressie en om het minste of geringste slaat de vlam in de pan. Maar geen nood, de vereniging heeft kosten nog moeite gespaard en een aantal blusdekens aangeschaft, zodat een beginnend brandje in de kiem gesmoord kan worden.

Lees meer...

 

Ryan van Reeken beste verkoper Grote Club Actie 2021!

VV Spaubeek heeft ook dit jaar weer meegedaan aan de Grote Club Actie. Daarbij worden loten verkocht en gaat 80% van de opbrengst naar de deelnemende vereniging.

Één jeugdspeler sprong er dit jaar ver bovenuit. Ryan van Reeken van onze JO13 wist in zijn eentje maar liefst 60 loten te verkopen! Afgelopen woensdag bezochten wij hem om hem persoonlijk te bedanken voor deze geweldige prestatie en namens de vereniging een kleine attentie aan te bieden.

In totaal zijn er dit jaar 450 loten verkocht voor onze vereniging. Namens het bestuur willen we alle kopers en verkopers hartelijk bedanken voor dit prachtige aantal!

 

Afgelasting zondag 21 november

Ivm corona zijn de volgende wedstrijden afgelast:

SVC 2000 1 - Spaubeek 1

Sporting Heerlen 2 - Spaubeek 2

 

Interview sponsor van de maand: Deze maand Niek Salden van Spar Salden

Op een zonnige woensdagmiddag parkeer ik mijn auto op het marktplein van Spaubeek voor een interview met Niek Salden. Toen Spar besloot om 5 jaar geleden te starten in Spaubeek is Niek als ondernemer ingestapt. Naast een aantal jaren als hoofdsponsor van de vereniging gefungeerd te hebben, is Spar Salden nu exclusief sponsor van de gehele jeugdafdeling en zijn afgelopen zomer alle jeugdteams in het nieuw gestoken. Wat buiten meteen opvalt zijn de twee Spaubeekse jongeren die op een muurtje een broodje eten en de doorlopende toeloop van mensen uit het dorp. Een duidelijk middelpunt in het dorp en wij zijn dan ook benieuwd wat de ervaringen van Niek zijn de afgelopen 5 jaar. Eenmaal aan de koffie komt het gesprek op gang en dat valt zeker niet stil door het enthousiasme van de ondernemer.

Lees meer...

 

Nieuwe coronamaatregelen van kracht

Op 13 november 2021 zijn om 18.00 uur de ‘nieuwe’ coronamatregelen ingegaan. Dit houdt in hoofdlijnen in dat:

- er geen publiek is toegestaan bij zowel trainingen als wedstrijden

- je bij corona gerelateerde klachten (zoals verkoudheid, griep, loopneus) nog steeds thuis blijft

- je buiten het sporten om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand houdt

- de kantine bij wedstrijden tussen 6.00 en 20.00 uur alleen geopend is voor spelers en staf

Hiermee volgen we de richtlijnen van de NOC*NSF, de overkoepelende sportbond waar ook de KNVB onder valt. Zodra er nieuwe richtlijnen bekend worden, zullen we jullie hier uiteraard over informeren.

We rekenen op eenieders begrip en medewerking.

 

Meer Nieuws

Programma
za, 10 dec 2022 09:30 uur
Spaubeek JO8-1
Spaubeek JO8-1
: Born / HBC`09 JO8-1
Born / HBC`09 JO8-1

Spaubeek JO8-2
Spaubeek JO8-2
: VV Hellas JO8-2
VV Hellas JO8-2

10:30 uur
Spaubeek JO11-1
Spaubeek JO11-1
: RKUVC JO11-1
RKUVC JO11-1

12:00 uur
EMS JO14-1
EMS JO14-1
: Spaubeek JO14-1
Spaubeek JO14-1

13:00 uur
RKHSV JO17-1
RKHSV JO17-1
: Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1

14:30 uur
Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1
: Caesar JO19-1
Caesar JO19-1

zo, 11 dec 2022 10:30 uur
RKUVC 2
RKUVC 2
: Spaubeek 3
Spaubeek 3

Heer 2
Heer 2
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

Spaubeek 5
Spaubeek 5
: S.V. Argo 2
S.V. Argo 2

11:00 uur
HBC`09 3
HBC`09 3
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

14:00 uur
FC Maasgouw 1
FC Maasgouw 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

za, 21 jan 2023 17:00 uur
Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)
: Urmondia (vet)
Urmondia (vet)

Activiteitenkalender

No current events.