Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Oefenwedstrijden Spaubeek 1

Ons eerste elftal speelt deze week twee oefenwedstrijden in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Op dinsdag 10 augustus wordt er om 20.00 uur geoefend bij UOW '02 (Park ter Waerden, aan de Sportlaan in Landgraaf). Op vrijdag 13 augustus wordt er weer om 20.00 uur afgetrapt. Dan ontvangt FC Hoensbroek ons op haar complex aan de Frederikstraat 50 in Hoensbroek.

Toeschouwers zijn bij beide wedstrijden toegestaan. Een mooie gelegenheid om de ploeg van nieuwe hoofdtrainer Mike Zwartjes na lange tijd weer eens aan het werk te zien.

 

Extra ledenvergadering VV Spaubeek

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>agenda jaarvergadering VV Spaubeek 17 september 2021.pdf</code>agenda jaarvergadering VV Spaubeek 17 september 2021.pdf 58 Kb27-07-21 08:25
Bewaar het bestand <code>agenda ledenvergadering VV Spaubeek 3 september 2021.pdf</code>agenda ledenvergadering VV Spaubeek 3 september 2021.pdf 43 Kb27-07-21 08:25

Op vrijdag 3 september aanstaande vindt er een extra ledenvergadering plaats. Deze vergadering kent drie agendapunten, te weten:

- stemming huishoudelijke reglement (opvraagbaar bij secretariaat)

- stemming aangepaste statuten (opvraagbaar bij secretariaat)

- stemming overdracht kantine en kleedlokalen aan gemeente

Aangezien er een minimaal aantal aanwezigen is vereist om over bovenstaande onderwerpen te kunnen stemmen, willen we graag vooraf weten hoeveel leden er aanwezig zullen zijn. Aanmelden kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

Indien het aanwezigheidsquotum niet wordt behaald, worden bovenstaande onderwerpen twee weken later (op vrijdag 17 september) tijdens onze jaarvergadering behandeld. Zie de bijlage voor de agenda's van beide vergaderingen.

 

Jeugdafdeling VV Spaubeek zoekt helpende handjes!

Met circa 75 actieve jeugdleden en komend seizoen minimaal vijf competitieve teams beschikt VV Spaubeek nog steeds over een bloeiende en zelfstandige jeugdafdeling. Daar zijn we uiteraard blij mee en trots op, de jeugd heeft immers de toekomst.

Tegenover die groei van het aantal jeugdleden zien we echter een terugloop in het aantal vrijwilligers dat meehelpt om onze jeugdafdeling draaiende te houden. Zowel voor als achter de schermen moet er veel gebeuren om onze leden wekelijks te kunnen laten genieten van de mooie voetbalsport en daar zijn vele helpende handjes bij nodig.

Bij deze doen we dan ook een oproep aan alle ouders, seniorenleden, vrienden en familieleden: wil je onze jeugdafdeling op welke manier dan ook ondersteunen, laat het ons weten! Daarbij kunnen we op vrijwel alle gebieden hulp gebruiken: het geven van of ondersteunen bij trainingen, als grens- of scheidsrechter actief zijn bij wedstrijden, werkzaamheden in de kantine verrichten bij thuiswedstrijden, zaken rondom een team regelen (zoals was- en rijschema’s maken, etc.), enz. Elke hulp is welkom, of het nu een uurtje per week is of meerdere dagen in de week.

Voor de geïnteresseerden is het ook mogelijk om via de vereniging cursussen te volgen. Denk hierbij aan een jeugtrainerscursus, scheidsrechterscursus of een cursus sociale hygiëne.

Wil jij een steentje bijdragen aan onze jeugdafdeling of wil je graag wat meer informatie over bovenstaand verhaal en functies? Neem dan contact op met Peter van Mierlo (06-14949875, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) of Ralf van Laar (06-48960543).

 

Blessure preventie programma

Beste voetballer van de senioren van VV Spaubeek, 

Aangezien het voetbalseizoen een aantal maanden stil heeft gelegen en de belastbaarheid van de voetballers flink is afgenomen, hebben VV Spaubeek en Fysio Spaubeek (Robbie Terwint) besloten om een blessure preventie programma te ontwikkelen. Hierin worden in 5 weken de spelers op fysiek, conditioneel en looptechnisch vlak klaargestoomd om zo blessurevrij mogelijk aan het volgend seizoen te kunnen starten. 

Wanneer: dinsdag 29 juni, 6 juli, 13 juli, 20 juli, 27 juli & vrijdag 2 juli, 9 juli, 16 juli, 23 juli, 30 juli.

Hoe laat: 19.30 - 21.00 uur

Waar: voetbalvelden VV Spaubeek

Deelname is gratis en alleen mogelijk voor leden van VV Spaubeek.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van het lokaal akkoord van de gemeente Beek.

Iedereen die deel wilt nemen, kan contact opnemen  met Robbie Terwint (06-23677691) of via de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Vergeet je niet aan te melden, anders kun je helaas niet meedoen.

Met vriendelijke groet,

VV Spaubeek & Fysio Spaubeek (Robbie Terwint)

 

Start voorbereiding seizoen 2021-2022

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Oefenprogramma 2021-2022 VV Spaubeek.pdf</code>Oefenprogramma 2021-2022 VV Spaubeek.pdf 19 Kb21-06-21 10:38

De voorbereiding van de senioren voor het nieuwe voetbalseizoen start op vrijdag 6 augustus om 20.00u met de eerste training.

Onze nieuwe hoofdtrainer Mike Zwartjens zal dan voor het eerst de training verzorgen.

Bijgaand het oefenprogramma met wedstrijden voor het 1e en 2e elftal. Wedstrijden van lagere elftallen zullen hierin nog worden opgenomen. 

 

Trainer gezocht voor tweede elftal

Voor het komende seizoen 2021-2022 is V.V. Spaubeek op zoek naar een trainer voor het tweede elftal. Het gaat met name om de ondersteuning voor de trainingen op dinsdag- en vrijdagavond en indien mogelijk ook de wedstrijd op zondag. Ons tweede elftal is actief in de Reserve Derde Klasse C, bestaat voornamelijk uit jonge spelers en dient als springplank naar ons eerste elftal dat eveneens uitkomt in de Derde Klasse.

De nieuwe trainer heeft oog voor de verenigingscultuur, ontwikkeling van de aanwezige spelers en staat in nauw contact met de trainers van het eerste elftal.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich melden bij onze Technische Commissie via Danny Bastings (tel. 06-29327384 of mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) of Charlie Caelen (tel. 06-16666662 of mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ).

 

Schoonmaakactie gemeente Beek

Gemeente Beek en CNME De Rollen organiseren van 22 t/m 27 maart de actieweek Beek Schoon. Tijdens Beek Schoon wordt extra aandacht gevraagd voor het opruimen en verminderen van zwerfafval. Ook u kunt meedoen door samen zwerfafval op te ruimen! 

Wanneer?  Zaterdag 27 maart van 10:00 tot 12:00 uur.

Waar?

  • Beek: Muziekschool (Dr. Stassenstraat 88)

  • Beek: Home de Stegen (Stegen 35)

  • Genhout: Voetbalvereniging GSV’28 (Op Den Hoogen Boom 61)

  • Kelmond: Mariakapel (Kelmonderstraat)

  • Neerbeek:  Gemeenschapshuis (Callistusplein 9) 

  • Spaubeek: Scouting De Windroos (Schoolstraat 5)

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus wordt er buiten verzameld op deze locaties.

Aanmelden? Meld u aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , 06-51851397 of ga naar de activiteitenkalender op www.derollen.nl 

 

Jeugdtrainingen deze week afgelast

Beste jeugdspelers en ouders,

In verband met de strenge vorst en sneeuwval zijn alle jeugdtrainingen voor deze week (8-13 februari) afgelast. Ten eerste vanwege de gezondheid van de spelers en trainers en daarnaast loopt het (kunst)gras schade op wanneer er onder deze omstandigheden op getraind zou worden.

We rekening op jullie begrip.

 

Arno Derrez vertrekt per direct als hoofdtrainer

Arno Derrez vertrekt per direct als hoofdtrainer van het eerste elftal van VV Spaubeek. Assistent-trainer Bart Knols, die na dit seizoen aanblijft als rechterhand van de nieuwe trainer Mike Zwartjes, neemt de honneurs waar wanneer de KNVB besluit het lopende seizoen gedeeltelijk uit te laten spelen. In verband met de lopende coronamaatregelen is er momenteel nog geen zicht op óf en wanneer de competities eventueel hervat worden.

 

Mike Zwartjes met ingang volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer VV Spaubeek

Mike Zwartjes wordt met ingang van het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van VV Spaubeek. Hij zal na het lopende seizoen Arno Derrez opvolgen.

De 57-jarige oefenmeester uit Heerlen kent een mooie trainerscarrière die hem langs meerdere Zuid-Limburgse clubs heeft geleid. Mike is momenteel trainer van FC Gulpen.

Daarnaast zijn wij verheugd te kunnen melden dat assistent-trainer Bart Knols een nieuwe eenjarige verbintenis is overeengekomen. 

Namens het bestuur wensen wij Mike en Bart alvast heel veel succes in deze (nieuwe) uitdaging!

 

Geef je club een rondje!

Nu de kantine dicht moet blijven loopt VV Spaubeek veel geld mis. Om te voorkomen dat onze club hierdoor in financiële problemen raakt komen we in actie. Help je mee?

Geef je club een rondje!
Nu dit in de kantine niet kan roepen we iedereen op om online een rondje te geven aan VV Spaubeek. Een rondje is een donatie ter waarde van een rondje in de kantine. Je krijgt hier niks voor terug, maar helpt onze club hier enorm mee in deze lastige tijd!

Ja, ik geef een rondje!
Iedereen mag meedoen. Hoe meer rondjes, hoe beter voor de clubkas. Een rondje kost €20,-. Je kunt ook een kwart rondje, half rondje of meerdere rondjes tegelijk doneren.

Kijk voor meer informatie op https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=vvspaubeek 

 

Verkoopdagen Sportshop Kicks

Op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdg 28 november aanstaande organiseert Sportshop Kicks speciale verkoopdagen voor leden van haar partnerverenigingen. Ook de leden van VV Spaubeek kunnen gebruik maken van de mooie kortingen.

Sportshop Kicks is gevestigd op de Markt 14 in Beek.

 

Laatste lootjes Grote Clubactie 2020!

Ook dit jaar neemt VV Spaubeek deel aan de landelijke Grote Clubactie. Van elk verkocht lot (€3 per stuk) komt 80% bij onze vereniging terecht. Door een lot te kopen steun je niet alleen onze vereniging, maar maak je ook kans op een van de maar liefst 300.000 prijzen! Daaronder de hoofdprijs van €100.000 en een Seat Mii Electric.

Inmiddels zijn er al ruim 300 loten verkocht, maar het is komende week nog mogelijk om alsnog je lot(en) te kopen. Dit kan via onderstaande link. Je kunt hierbij eventueel ook de naam van een van onze jeugdleden invullen. 

https://lot.clubactie.nl/lot/vv-spaubeek/310229 

We hopen met een sterke eindsprint de grens van 400 loten te passeren. Doe jij ook mee?

P.S.: jeugdleden die hun verkoopboekje nog moeten inleveren wordt verzocht dit uiterlijk donderdag 26 november te doen. Dit kan bij je leider of door je boekje op de Beukenlaan 10 in Spaubeek in de brievenbus te gooien.

 

Aanmelden jeugdtrainingen VV Spaubeek

Onze jeugdteams mogen voorlopig, met inachtneming van de geldende coronavoorschriften, door blijven trainen. Om zoveel mogelijk kinderen de kans te bieden om te blijven sporten, stelt VV Spaubeek de trainingen de komende periode ook open voor niet-leden.  

Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud en wil je de komende periode kennis maken met de voetbalsport en onze gezellige vereniging? Meld je dan aan via Ralf van Laar op telefoonnummer 06-48960543.  

 

Update coronamaatregelen

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur en gelden vooralsnog voor de komende vier weken. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

- Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.

- Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.

- Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.

- Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.

- Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie. 

Voor de totale lijst van veelgestelde vragen en antwoorden, zie onderstaande link naar de website van de KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal 

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.