Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Speciale koopdagen Sportshop Kicks!

VV Spaubeek heeft in Sportshop Kicks al jaren een trouwe en goede partner op het gebied van sportkleding en voetbalschoenen. Net als voorgaande jaren organiseert Kicks ook dit jaar speciale koopdagen voor de leden van de verenigingen waar zij een relatie mee hebben.

Dit betekent dat de leden van VV Spaubeek op woensdag 13, 20 en 27 november van 10 tot 20 uur gebruik kunnen maken van deze kortingen:

  • 25% korting op alle Hummel kleding
  • 20% korting op de hele collectie

Sportshop Kicks is gevestigd op de Markt 14 in Beek. Geef bij je bezoek aan dat je lid bent van VV Spaubeek. Kicks krijgt voor deze dag de beschikking over een ledenlijst.

 

Update Grote Club Actie

De verkoop voor de Grote Club Actie is inmiddels alweer een aantal weken in volle gang. De teller staat momenteel op 460 verkochte loten. Een prachtig aantal, maar we gaan natuurlijk voor meer! 

Een aantal jeugdspelers moet zijn of haar boekje nog inleveren. Doe dit s.v.p. zo snel als mogelijk, aangezien we nog enige tijd nodig hebben om alle verkopen online te registreren.

Op naar de 500!

 

SVM 2 - Spaubeek 2 3 - 2

Nét niet

Kwart voor tien verzamelen. Hé wat raar, om te voetballen moet je toch met elf man zijn, nét niet genoeg man. Uit alle windrichtingen hadden wij vandaag onze spelers gescout, maar het bleek toch nog een hele opgaaf te zijn om met elf spelers te beginnen aan de wedstrijd. Nét niet de trein op tijd, nét niet op tijd afgemeld, nét niet duidelijk gevraagd om mee te doen. Het was allemaal nét niet….

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Haslou 5 - 2

Het kan dus toch

Laat ik beginnen met het bedanken van Roger voor zijn inzit voor de VVS in het afgelopen seizoen en tijdens de eerste wedstrijden van dit seizoen. Het getuigt van moed om toe te geven dat je een groep niet meer aan het voetballen krijgt. Tevens wens ik Arno Coenen veel succes nu hij voor ons team in het diepe springt. En zijn start was alles behalve goed. Geheel buiten zijn schuld werd de match tegen Alfa Sport al na 24 minuten beëindigd.

Lees meer...

 

Kantine vrijdag 1 november gesloten

De kantine blijft vanavond gesloten. Na de training zijn de spelers van harte welkom bij het MFC.

 

Spaubeek 2 - Sporting Heerlen 2 3 - 2

ABC'tje 

A. 

Analyse... Wedstrijden win je door effectief te zijn. Vandaag hebben we laten zien dat we niet veel kansen nodig hebben om te scoren. Uitgaan van je eigen kracht kun je het ook noemen. 

Lees meer...

 

Avondwedstrijden Spaubeek 3, JO17 en JO19

Deze week vinden er een aantal avondwedstrijden plaats op ons sportcomplex. Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom. De kantine is geopend voor een lekkere kop koffie, een warme chocomel of een fris drankje.

Dinsdag 29 oktober      Spaubeek 3 – Sylvia 2 19.30 uur

Woensdag 30 oktober  Spaubeek JO17 – Geulsche Boys JO17 19.00 uur

                                       Spaubeek JO19 – VV Schaesberg JO19 19.30 uur

 

LNC Bouwservice nieuwe shirtsponsor JO11

Op zaterdag 12 oktober werd onze JO11 in het nieuw gestoken. LNC Bouwservice van Leon Boonen siert sindsdien de shirts van onze jonge talenten.

De start in de nieuwe shirts is veelbelovend: zowel de competitie- als de bekerwedstrijd werden gewonnen!

Bij deze bedanken wij Leon voor de sponsoring en hopen op een succesvolle en langdurige samenwerking!

 

VV Spaubeek neemt afscheid van Roger Wijns, Arno Coenen nieuwe hoofdtrainer

In goed overleg met Roger Wijns is besloten de samenwerking per direct te beëindigen. Het bestuur van VV Spaubeek heeft slagvaardig gehandeld in het zoeken naar een opvolger voor Roger.

Arno Coenen is per direct aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Arno zal vrijdagavond zijn eerst training geven en zondag bij de belangrijke wedstrijd tegen Alfa Sport voor de groep staan. Met de ervaring van Arno Coenen wordt gehoopt dat het 1e elftal snel weer de aansluiting kan vinden in de derde klasse B.

Bij deze bedanken we Roger voor zijn inzet voor onze vereniging en wensen Arno, de selectie en staf van het eerste elftal heel veel succes toe in de komende periode.

 

VV Spaubeek - SVC2000 2 - 5

Gezakt

Boos maar vooral teleurgesteld in de prestatie van ons 1e team.

Een eerste tegenvaller van deze zondag was het feit dat Ralph toch teveel last had en niet kon voetballen. Tijdens de wedstrijdvoorbespreking wees Roger de groep op de sterke, minder sterke en zwakke punten van de tegenstander. Tevens gaf hij aan hoe SVC2000 het beste te bestrijden was. Hij deelde opdrachten uit aan de diverse spelers.

Lees meer...

 

VV Spaubeek ontvangt donatie ING Nederland Fonds!

VV Spaubeek heeft een schitterende donatie van €1.000,- mogen ontvangen vanuit het 'ING Nederland fonds voor Medewerkers'. Deze donatie werd aangevraagd door ons zeer betrokken lid Wil van Mierlo.

Namens bestuur en leden van VV Spaubeek willen we het ING Nederland fonds en Wil van harte bedanken voor de gulle gift en de gedane moeite!

 

Spaubeek 2 - SVE 2 2-4

Te vroeg begonnen of pre party oktoberfeest.

We speelden vandaag tegen een van de favorieten voor het kampioenschap in onze klasse. SVE een goed voetballend team met veel individuele klasse, maar met een portie inzet en doorzettingsvermogen zijn wij voor elke tegenstander een moeilijke klus.

Om enkele spelers genoeg ruimte te geven om zich 's middags tijdig in een van de tenten van het oktoberfeest te kunnen vervoegen starten wij een half uur eerder, dat betekend dus een half uur eerder wakker worden een half eer eerder met de wedstrijd beginnen, of toch niet....

Lees meer...

 

Vrijdag 18 oktober: 35+, training en DJ Stevie M!

Aanstaande vrijdag speelt ons 35+ team thuis tegen de generatiegenoten van Sportclub Susteren, FC Ria en VV Sittard. De eerste wedstrijden beginnen om 20.00 uur. Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom. Daarnaast werken onze seniorenteams hun reguliere vrijdagtraining af.

Aansluitend vindt er een ouderwets gezellige avond in onze kantine plaats! Deze wordt muzikaal opgeluisterd door DJ Stevie M. Reden genoeg om hierbij aanwezig te zijn! We hopen dan ook op een goed gevulde kantine!

 

Kantine dinsdag 15 oktober gesloten

In verband met de herfstvakantie en de Oktoberfeesten blijft de kantine vanavond gesloten. 

 

VV Born - VV Spaubeek 2 - 2

Gezocht: scoorder

Vandaag stond de wedstrijd tegen de promovendus vv Born op het programma. Vanuit het grijze verleden weet ik nog dat dit een zeer taaie tegenstander is met een echter “Prince” tussen de palen. Tevens betekende een aantal jaren geleden deze wedstrijd het einde van de voetbalcarrière van onze Guyon. Het leek trouwens alsof de tijd een aantal jaren had stilgestaan, daar in Born. Alles was nog als een aantal jaren geleden. Het veld, de kleedlokalen, het hele complex.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
wo, 22 sep 2021 19:00 uur
Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1
: FC Geleen Zuid JO19-2
FC Geleen Zuid JO19-2

vr, 24 sep 2021 19:30 uur
Spaubeek 35+
Spaubeek 35+1
Spaubeek 35+1
: SVM 35+1
SVM 35+1

za, 25 sep 2021 09:15 uur
SPAUBEEK JO9-1
RKUVC JO9-1
RKUVC JO9-1
: Spaubeek JO9-1
Spaubeek JO9-1

09:30 uur
Spaubeek JO7-1
FC Geleen Zuid JO7-1JM
FC Geleen Zuid JO7-1JM
: Spaubeek JO7-1
Spaubeek JO7-1

11:15 uur
SPAUBEEK JO13-1
Spaubeek JO13-1
Spaubeek JO13-1
: Groene Ster JO13-2
Groene Ster JO13-2

12:15 uur
Spaubeek JO15-1
UOW`02 JO15-1
UOW`02 JO15-1
: Spaubeek JO15-1
Spaubeek JO15-1

17:00 uur
Spaubeek Veteranen
VV Born/Guttecoven (vet)
VV Born/Guttecoven (vet)
: Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)

19:00 uur
Spaubeek 1 Zaal

ZV MBC`13 1
: Spaubeek 1 (fut)
Spaubeek 1 (fut)

zo, 26 sep 2021 09:45 uur
Spaubeek 4
Schinveld 4
Schinveld 4
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

10:30 uur
Spaubeek 5
Spaubeek 5
Spaubeek 5
: SVM 4
SVM 4

11:00 uur
Spaubeek 2
Spaubeek 2
Spaubeek 2
: De Leeuw 2
De Leeuw 2

Spaubeek 3
IASON 1
IASON 1
: Spaubeek 3
Spaubeek 3

14:30 uur
Spaubeek 1
Brevendia 1
Brevendia 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

Activiteitenkalender

No current events.