TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Verplaatsing sportgala VV Spaubeek

Wegens het oplopend aantal Covid-besmettingen zijn we helaas genoodzaakt om het sportgala dat zou plaatsvinden op 26 november te verschuiven naar een later moment. Zodra de situatie het weer toelaat, plannen we een nieuwe datum. Kaarten blijven gewoon geldig. Wil je liever het geld van je kaartje retour ontvangen, dan is dat uiteraard mogelijk in de kantine.

We rekenen op jullie begrip.

 

Inhaalprogramma Spaubeek 1

Als gevolg van recentelijke afgelastingen voor Spaubeek 1, ziet het inhaalprogramma er als volgt uit:

zondag 14 november         ARGO 1 - Spaubeek 1   14.30u

donderdag 18 november   Spaubeek 1 - Sittard 1   20.00u 

donderdag 25 november   Spaubeek 1 - Alfa Sport 1   20.00u

 

Voor €5 naar Fortuna-FC Groningen

Leden van VV Spaubeek kunnen de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Groningen voor het sterk gereduceerde tarief van €5,00 bijwonen. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 27 november en begint om 18.45 uur. Het betreft kaarten voor de Zuid-tribune. Houd hierbij rekening met het feit dat bij de ingang de Coronacheck-app gecontroleerd wordt.

 Wil je gebruik maken van dit aanbod? Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer en het aantal kaarten dat je wilt bestellen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 Bestellen is mogelijk tot en met maandag 22 november 20.00 uur.

 

Tussenstand Grote Club Actie

De Grote Clubactie is inmiddels anderhalve maand aan de gang. Er zijn al ruim 270 loten verkocht. Een mooi resultaat, maar we gaan uiteraard voor een betere score! Jeugdleden die hun verkoopboekje nog niet hebben ingeleverd, worden verzocht dit uiterlijk op 13 november te doen. Inleveren kan bij je leider.

Het is ook nog steeds mogelijk om online loten kopen. Klik verder https://lot.clubactie.nl/lot/vv-spaubeek/310229 en steun onze club!

 

Spaubeek 1 tegen Alfa Sport 1 afgelast

Wegens een Covid-besmetting bij een van de spelers van de tegenstander gaat de competitiewedstrijd van zondag 31 oktober tegen Alfa Sport niet door. De wedstrijd wordt op een later moment ingehaald.

 

VV Spaubeek 0 Langeberg 2

Dancing Brommer

Ik moet dit verslag beginnen met het maken van een diepe buiging voor de prestatie van onze Brommer, die samen met Bo, maar liefst 50 uur!!!! op de dansvloer heeft gestaan. Over doorzettingsvermogen gesproken. Gelet op de vele berichten in onze app-groep heeft de hele selectie Brommer actief gevolgd. Zijn prestatie heeft ook een klein nadeel: hij kan nu nooit meer aangeven dat hij in een wedstrijd na 75 minuten kapot zit, daar trappen wij niet meer in.

Lees meer...

 

DVO 2 VV Spaubeek 0

Net geen Oktoberfest

Laat ik beginnen met een rectificatie. In mijn vorig verslag gaf ik aan dat er afgelopen donderdag gebekerd werd tegen EHC, dit moet echter komende donderdag zijn. Verder was te zien dat onze tribune afgelopen zondag al clandestien in gebruik werd genomen.

Lees meer...

 

VV Spaubeek 2 - SHH 4

Een wedstrijd = 2 x 45 min.

Zondag 26 september 2021 was een memorabele dag, want eindelijk:

- 1e wedstrijd waar punten te halen waren;

- Wedstrijdspanning weer voelbaar was;

- De 1e keer met de beoogde basis;

Lees meer...

 

Rabobank ClubSupport weer van start!

Beste leden, vrijwilligers en vrienden van VV Spaubeek,   

De Rabobank ClubSupport actie 2021 is vandaag van start gegaan. Alle leden van de Rabobank kunnen van 4 tot en met 25 oktober VV Spaubeek steunen door hun stem op onze vereniging uit te brengen. Dit stemmen kan via de Rabobank-app of online via www.rabobank.nl/clubsupport  Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een stemcode. Deze stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden. Let op: de stemcode kan niet worden overgedragen aan anderen.

Elke stem levert VV Spaubeek een mooi bedrag op!

Ben je nog geen Rabobank lid, maar wil je dat wel worden? Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabobank app of internetsite. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club.

Alvast bedankt voor jullie steun!

 

Bruikbare voetbalschoenen gezocht

VV Spaubeek onderhoudt al jaren een goede relatie met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) in Sweikhuizen. Vele jongens van het asielzoekerscentrum zijn in de afgelopen jaren met veel plezier actief geweest in onze jeugdteams. 

Het COA is voor de huidige en toekomstige voetballers op zoek naar bruikbare voetbalschoenen. Heb je nog een paar schoenen staan die je niet meer gebruikt, maar waar iemand anders nog plezier van kan hebben: lever ze dan op trainings- of wedstrijddagen in bij onze materiaalruimte. Alvast bedankt!

 

 

Brevendia 1 Spaubeek 1

Weer voor 't echie

Na een wel heel lange rustperiode mogen wij weer aan de slag. Met een nieuwe kapitein, Mike, de vertrouwde stuurman, Bart en een selectie met slechts enkele nieuwe gezichten, te weten: Jeffrey en Rick, en enkele mannen welke doorstromen van de jeugd c.q. lagere elftallen, Rowan, Luuk, Dylan en Bram, mogen wij proberen om een leuk seizoen te spelen. Wij hopen op weinig blessures en veel punten. Tijdens de voorbereiding spatte het enthousiasme er in elk geval vanaf.

Lees meer...

 

Grote Club Actie van start!

De Grote Clubactie gaat weer van start! De jeugdleden van VV Spaubeek gaan op een verantwoorde manier langs de deuren om loten te verkopen. Bij de senioren worden de loten binnen de teams verkocht.

Het is ook mogelijk om online loten kopen. Klik verder https://lot.clubactie.nl/lot/vv-spaubeek/310229 en steun onze club!

 

 

Reminder: vrijdag 17 september jaarvergadering

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>agenda jaarvergadering VV Spaubeek 17 september 2021.pdf</code>agenda jaarvergadering VV Spaubeek 17 september 2021.pdf 58 Kb13-09-21 14:12

Aanstaande vrijdag (17 september) vindt de jaarvergadering van onze vereniging plaats. Naast de gebruikelijke agendapunten, wordt er gestemd over het bijwerkte huishoudelijk reglement, de aangepaste statuten en over de overdracht van de kantine en kleedlokalen aan de gemeente. Zie de bijlage voor de volledige agenda. 

We hopen vrijdag veel leden te mogen begroeten. Aanmelden voor de jaarvergadering is niet nodig.

 

Bekerwedstrijd Spaubeek 4 verplaatst

De bekerwedstrijd Spaubeek 4 tegen Centrum Boys 2 van zondag 12 september, is verplaatst naar donderdag 16 september as om 20.00u in Sittard.

 

Gezocht: ondersteuning voor onze kantine

Sinds drie jaar wordt onze kantine bemand door een enthousiast groepje vrijwilligers. We zijn uiteraard erg blij met de inzet van deze groep, maar soms lukt het niet om de planning volledig rond te krijgen. We zijn dan ook dringend op zoek naar mensen die willen aansluiten bij onze kantine-groep. Dit mogen leden zijn, maar uiteraard ook partners, familieleden, etc. 

Uiteraard word je niet direct voor de leeuwen gegooid maar word je ingewerkt en werk je de eerste tijd altijd met iemand samen. Het aantal dagen en uren dat je inzetbaar bent, bepaal je uiteraard helemaal zelf. Ook is het mogelijk om via de vereniging relevante cursussen te volgen. Daarnaast is een vrijwilligersvergoeding voor de gewerkte uren mogelijk.

Heb je interesse om onze vereniging op deze manier een handje te helpen of wil je graag wat meer informatie over de werkzaamheden? Bel of stuur dan een appje naar Pascal Janssen (06-10916278) of Ralf van Laar (06-48960543). 

 

Meer Nieuws

Programma
Activiteitenkalender

No current events.