TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Bekerwedstrijd Spaubeek 4 verplaatst

De bekerwedstrijd Spaubeek 4 tegen Centrum Boys 2 van zondag 12 september, is verplaatst naar donderdag 16 september as om 20.00u in Sittard.

 

Gezocht: ondersteuning voor onze kantine

Sinds drie jaar wordt onze kantine bemand door een enthousiast groepje vrijwilligers. We zijn uiteraard erg blij met de inzet van deze groep, maar soms lukt het niet om de planning volledig rond te krijgen. We zijn dan ook dringend op zoek naar mensen die willen aansluiten bij onze kantine-groep. Dit mogen leden zijn, maar uiteraard ook partners, familieleden, etc. 

Uiteraard word je niet direct voor de leeuwen gegooid maar word je ingewerkt en werk je de eerste tijd altijd met iemand samen. Het aantal dagen en uren dat je inzetbaar bent, bepaal je uiteraard helemaal zelf. Ook is het mogelijk om via de vereniging relevante cursussen te volgen. Daarnaast is een vrijwilligersvergoeding voor de gewerkte uren mogelijk.

Heb je interesse om onze vereniging op deze manier een handje te helpen of wil je graag wat meer informatie over de werkzaamheden? Bel of stuur dan een appje naar Pascal Janssen (06-10916278) of Ralf van Laar (06-48960543). 

 

Oefenwedstrijden Spaubeek 2 week 34

Ook ons tweede elftal is fanatiek aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Onder leiding van het nieuwe technisch duo John Kloth en Franco Knops worden er komende week twee oefenwedstrijden gespeeld. 

Op woensdag 25 augustus gaan de mannen op bezoek bij RKFC Lindenheuvel-Heidebloem. De wedstrijd begint om 19.30 uur en wordt gespeeld op het sportcomplex aan de Rozenlaan 1 in Geleen.

Daarna volgt op zondag 29 augustus een uitwedstrijd bij Woander Forest. Op het veld aan de Clemensweg 7 in Merkelbeek wordt om 11.30 uur afgetrapt.

 

Oefenwedstrijden 1e elftal week 33

Na twee zinvolle wedstrijden tegen UOW '02 (3-2 winst) en FC Hoensbroek (3-2 verlies) staan er ook voor deze week weer twee oefenwedstrijden op het programma voor ons eerste elftal.

Op dinsdag 17 augustus wordt er om 20.00 uur thuis afgetrapt tegen SVME. De kantine is rondom deze wedstrijd uiteraard geopend voor publiek.

Zondag 22 augustus volgt dan de uitwedstrijd bij Hellas. Die wedstrijd begint om 12.00 uur en wordt gespeeld op het sportcomplex van Hellas aan de Schoolstraat 45 in Klimmen.

 

Oefenwedstrijden Spaubeek 1

Ons eerste elftal speelt deze week twee oefenwedstrijden in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Op dinsdag 10 augustus wordt er om 20.00 uur geoefend bij UOW '02 (Park ter Waerden, aan de Sportlaan in Landgraaf). Op vrijdag 13 augustus wordt er weer om 20.00 uur afgetrapt. Dan ontvangt FC Hoensbroek ons op haar complex aan de Frederikstraat 50 in Hoensbroek.

Toeschouwers zijn bij beide wedstrijden toegestaan. Een mooie gelegenheid om de ploeg van nieuwe hoofdtrainer Mike Zwartjes na lange tijd weer eens aan het werk te zien.

 

Extra ledenvergadering VV Spaubeek

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>agenda jaarvergadering VV Spaubeek 17 september 2021.pdf</code>agenda jaarvergadering VV Spaubeek 17 september 2021.pdf 58 Kb27-07-21 08:25
Bewaar het bestand <code>agenda ledenvergadering VV Spaubeek 3 september 2021.pdf</code>agenda ledenvergadering VV Spaubeek 3 september 2021.pdf 43 Kb27-07-21 08:25

Op vrijdag 3 september aanstaande vindt er een extra ledenvergadering plaats. Deze vergadering kent drie agendapunten, te weten:

- stemming huishoudelijke reglement (opvraagbaar bij secretariaat)

- stemming aangepaste statuten (opvraagbaar bij secretariaat)

- stemming overdracht kantine en kleedlokalen aan gemeente

Aangezien er een minimaal aantal aanwezigen is vereist om over bovenstaande onderwerpen te kunnen stemmen, willen we graag vooraf weten hoeveel leden er aanwezig zullen zijn. Aanmelden kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

Indien het aanwezigheidsquotum niet wordt behaald, worden bovenstaande onderwerpen twee weken later (op vrijdag 17 september) tijdens onze jaarvergadering behandeld. Zie de bijlage voor de agenda's van beide vergaderingen.

 

Jeugdafdeling VV Spaubeek zoekt helpende handjes!

Met circa 75 actieve jeugdleden en komend seizoen minimaal vijf competitieve teams beschikt VV Spaubeek nog steeds over een bloeiende en zelfstandige jeugdafdeling. Daar zijn we uiteraard blij mee en trots op, de jeugd heeft immers de toekomst.

Tegenover die groei van het aantal jeugdleden zien we echter een terugloop in het aantal vrijwilligers dat meehelpt om onze jeugdafdeling draaiende te houden. Zowel voor als achter de schermen moet er veel gebeuren om onze leden wekelijks te kunnen laten genieten van de mooie voetbalsport en daar zijn vele helpende handjes bij nodig.

Bij deze doen we dan ook een oproep aan alle ouders, seniorenleden, vrienden en familieleden: wil je onze jeugdafdeling op welke manier dan ook ondersteunen, laat het ons weten! Daarbij kunnen we op vrijwel alle gebieden hulp gebruiken: het geven van of ondersteunen bij trainingen, als grens- of scheidsrechter actief zijn bij wedstrijden, werkzaamheden in de kantine verrichten bij thuiswedstrijden, zaken rondom een team regelen (zoals was- en rijschema’s maken, etc.), enz. Elke hulp is welkom, of het nu een uurtje per week is of meerdere dagen in de week.

Voor de geïnteresseerden is het ook mogelijk om via de vereniging cursussen te volgen. Denk hierbij aan een jeugtrainerscursus, scheidsrechterscursus of een cursus sociale hygiëne.

Wil jij een steentje bijdragen aan onze jeugdafdeling of wil je graag wat meer informatie over bovenstaand verhaal en functies? Neem dan contact op met Peter van Mierlo (06-14949875, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) of Ralf van Laar (06-48960543).

 

Blessure preventie programma

Beste voetballer van de senioren van VV Spaubeek, 

Aangezien het voetbalseizoen een aantal maanden stil heeft gelegen en de belastbaarheid van de voetballers flink is afgenomen, hebben VV Spaubeek en Fysio Spaubeek (Robbie Terwint) besloten om een blessure preventie programma te ontwikkelen. Hierin worden in 5 weken de spelers op fysiek, conditioneel en looptechnisch vlak klaargestoomd om zo blessurevrij mogelijk aan het volgend seizoen te kunnen starten. 

Wanneer: dinsdag 29 juni, 6 juli, 13 juli, 20 juli, 27 juli & vrijdag 2 juli, 9 juli, 16 juli, 23 juli, 30 juli.

Hoe laat: 19.30 - 21.00 uur

Waar: voetbalvelden VV Spaubeek

Deelname is gratis en alleen mogelijk voor leden van VV Spaubeek.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van het lokaal akkoord van de gemeente Beek.

Iedereen die deel wilt nemen, kan contact opnemen  met Robbie Terwint (06-23677691) of via de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Vergeet je niet aan te melden, anders kun je helaas niet meedoen.

Met vriendelijke groet,

VV Spaubeek & Fysio Spaubeek (Robbie Terwint)

 

Start voorbereiding seizoen 2021-2022

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Oefenprogramma 2021-2022 VV Spaubeek.pdf</code>Oefenprogramma 2021-2022 VV Spaubeek.pdf 19 Kb21-06-21 10:38

De voorbereiding van de senioren voor het nieuwe voetbalseizoen start op vrijdag 6 augustus om 20.00u met de eerste training.

Onze nieuwe hoofdtrainer Mike Zwartjens zal dan voor het eerst de training verzorgen.

Bijgaand het oefenprogramma met wedstrijden voor het 1e en 2e elftal. Wedstrijden van lagere elftallen zullen hierin nog worden opgenomen. 

 

Trainer gezocht voor tweede elftal

Voor het komende seizoen 2021-2022 is V.V. Spaubeek op zoek naar een trainer voor het tweede elftal. Het gaat met name om de ondersteuning voor de trainingen op dinsdag- en vrijdagavond en indien mogelijk ook de wedstrijd op zondag. Ons tweede elftal is actief in de Reserve Derde Klasse C, bestaat voornamelijk uit jonge spelers en dient als springplank naar ons eerste elftal dat eveneens uitkomt in de Derde Klasse.

De nieuwe trainer heeft oog voor de verenigingscultuur, ontwikkeling van de aanwezige spelers en staat in nauw contact met de trainers van het eerste elftal.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich melden bij onze Technische Commissie via Danny Bastings (tel. 06-29327384 of mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) of Charlie Caelen (tel. 06-16666662 of mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ).

 

Schoonmaakactie gemeente Beek

Gemeente Beek en CNME De Rollen organiseren van 22 t/m 27 maart de actieweek Beek Schoon. Tijdens Beek Schoon wordt extra aandacht gevraagd voor het opruimen en verminderen van zwerfafval. Ook u kunt meedoen door samen zwerfafval op te ruimen! 

Wanneer?  Zaterdag 27 maart van 10:00 tot 12:00 uur.

Waar?

  • Beek: Muziekschool (Dr. Stassenstraat 88)

  • Beek: Home de Stegen (Stegen 35)

  • Genhout: Voetbalvereniging GSV’28 (Op Den Hoogen Boom 61)

  • Kelmond: Mariakapel (Kelmonderstraat)

  • Neerbeek:  Gemeenschapshuis (Callistusplein 9) 

  • Spaubeek: Scouting De Windroos (Schoolstraat 5)

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus wordt er buiten verzameld op deze locaties.

Aanmelden? Meld u aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , 06-51851397 of ga naar de activiteitenkalender op www.derollen.nl 

 

Jeugdtrainingen deze week afgelast

Beste jeugdspelers en ouders,

In verband met de strenge vorst en sneeuwval zijn alle jeugdtrainingen voor deze week (8-13 februari) afgelast. Ten eerste vanwege de gezondheid van de spelers en trainers en daarnaast loopt het (kunst)gras schade op wanneer er onder deze omstandigheden op getraind zou worden.

We rekening op jullie begrip.

 

Arno Derrez vertrekt per direct als hoofdtrainer

Arno Derrez vertrekt per direct als hoofdtrainer van het eerste elftal van VV Spaubeek. Assistent-trainer Bart Knols, die na dit seizoen aanblijft als rechterhand van de nieuwe trainer Mike Zwartjes, neemt de honneurs waar wanneer de KNVB besluit het lopende seizoen gedeeltelijk uit te laten spelen. In verband met de lopende coronamaatregelen is er momenteel nog geen zicht op óf en wanneer de competities eventueel hervat worden.

 

Mike Zwartjes met ingang volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer VV Spaubeek

Mike Zwartjes wordt met ingang van het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van VV Spaubeek. Hij zal na het lopende seizoen Arno Derrez opvolgen.

De 57-jarige oefenmeester uit Heerlen kent een mooie trainerscarrière die hem langs meerdere Zuid-Limburgse clubs heeft geleid. Mike is momenteel trainer van FC Gulpen.

Daarnaast zijn wij verheugd te kunnen melden dat assistent-trainer Bart Knols een nieuwe eenjarige verbintenis is overeengekomen. 

Namens het bestuur wensen wij Mike en Bart alvast heel veel succes in deze (nieuwe) uitdaging!

 

Geef je club een rondje!

Nu de kantine dicht moet blijven loopt VV Spaubeek veel geld mis. Om te voorkomen dat onze club hierdoor in financiële problemen raakt komen we in actie. Help je mee?

Geef je club een rondje!
Nu dit in de kantine niet kan roepen we iedereen op om online een rondje te geven aan VV Spaubeek. Een rondje is een donatie ter waarde van een rondje in de kantine. Je krijgt hier niks voor terug, maar helpt onze club hier enorm mee in deze lastige tijd!

Ja, ik geef een rondje!
Iedereen mag meedoen. Hoe meer rondjes, hoe beter voor de clubkas. Een rondje kost €20,-. Je kunt ook een kwart rondje, half rondje of meerdere rondjes tegelijk doneren.

Kijk voor meer informatie op https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=vvspaubeek 

 

Meer Nieuws

Programma
za, 10 dec 2022 09:30 uur
Spaubeek JO8-1
Spaubeek JO8-1
: Born / HBC`09 JO8-1
Born / HBC`09 JO8-1

Spaubeek JO8-2
Spaubeek JO8-2
: VV Hellas JO8-2
VV Hellas JO8-2

10:30 uur
Spaubeek JO11-1
Spaubeek JO11-1
: RKUVC JO11-1
RKUVC JO11-1

12:00 uur
EMS JO14-1
EMS JO14-1
: Spaubeek JO14-1
Spaubeek JO14-1

13:00 uur
RKHSV JO17-1
RKHSV JO17-1
: Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1

14:30 uur
Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1
: Caesar JO19-1
Caesar JO19-1

zo, 11 dec 2022 10:30 uur
RKUVC 2
RKUVC 2
: Spaubeek 3
Spaubeek 3

Heer 2
Heer 2
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

Spaubeek 5
Spaubeek 5
: S.V. Argo 2
S.V. Argo 2

11:00 uur
HBC`09 3
HBC`09 3
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

14:00 uur
FC Maasgouw 1
FC Maasgouw 1
: Spaubeek 1
Spaubeek 1

za, 21 jan 2023 17:00 uur
Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)
: Urmondia (vet)
Urmondia (vet)

Activiteitenkalender

No current events.