Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

VV Spaubeek - SV ARGO 0 - 1

Nieuw tenue, nieuwe Schwung

Anders dan de uitslag doet vermoeden heb ik een goede wedstrijd gezien. Er stond een heel ander team tussen de lijnen. Dat is de VVS zoals ik en velen anderen willen zien.

Lees meer...

 

Haslou - VV Spaubeek 3 - 1

Een verpeste zondag

Zo positief als ik was in mijn vorig verslag, zo negatief zou ik nu kunnen zijn.

De trainers besloten tot een tactische omzetting en wilden tegen Haslou 4-4-2 gaan spelen. Bas en Giel centraal achterin en Sean links op het middenveld. Verder starten dezelfde spelers als vorige week.

Lees meer...

 

Kantine m.i.v. 29 september drie weken gesloten

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van de overheid zal onze kantine met ingang van dinsdag 29 september 2020 voor de periode van drie weken gesloten blijven. 

Het bestuur verwacht op korte termijn meer informatie van de gemeente en/of KNVB te krijgen over de overige maatregelen. Via deze website zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

VV Spaubeek - HEBES 2 - 2

Instelling: TOP!!!

Tijdens de voorbespreking wezen Arno en Bart erop dat enkel het collectief kans van slagen had. Winnen of verliezen doe je samen. Onze trainers mochten al meteen weer puzzelen. Door blessures en ziekte hadden Bas en Joey weer een basisplaats en beiden maakten hun uitverkiezing waar. 

Lees meer...

 

SVC 2000 - VV Spaubeek 3 - 0

Valse start

Aan een andere Arno en een nieuwe Bart de taak om het seizoen 20-21 beter te laten verlopen dan de afgelopen twee seizoenen. De voorbereiding kende hoogte- en dieptepunten. Wij mochten een aantal nieuwe spelers begroeten en moesten afscheid nemen van enkele andere.

Lees meer...

 

VV Spaubeek gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen! Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

 

Kleingeld gezocht voor kantine

Voor onze kantine zijn we continu op zoek goed naar kleingeld. Momenteel hebben we vooral behoefte aan munten van €0,50 en €1, maar ook munten van 10 en 20 cent en 2 euro zijn welkom. Heb je toevallig nog wat kleingeld thuis liggen, dat kunnen wij dus goed gebruiken! Je kunt je munten tijdens openingstijden van de kantine inwisselen aan de bar. Alvast bedankt!

 

Locatie oefenwedstrijd Geuldal-Spaubeek

Ons eerste elftal speelt vanavond (dinsdag 1 september) om 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen SV Geuldal.

Voor de geïnteresseerden: de wedstrijd wordt gespeeld op het sportcomplex van Geuldal aan de Mauritiussingel in Schin op Geul.

 

Programma voorbereiding selectie

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Voorbereiding VV Spaubeek 2020.pdf</code>Voorbereiding VV Spaubeek 2020.pdf 134 Kb03-08-20 14:02

De selectie van het eerste en tweede elftal is gisteren begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Bijgevoegd het programma tot aan de start van de competitie.

Op dit moment is het bekerprogramma van het derde en vierde elftal nog niet bekend.

 

Protocol heropening kantine

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Protocol kantine.pdf</code>Protocol kantine.pdf 334 Kb29-07-20 15:06

Aanstaande zondag wordt de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgetrapt met de eerste training. Vanaf zondag zal ook de kantine weer open gaan. Hiervoor is bijgevoegd protocol opgesteld. Een vriendelijk doch dringend verzoek aan iedereen die ons complex in de komende periode bezoekt om dit protocol goed door te nemen en te handelen naar de aangeven richtlijnen.

Onze kantinevrijwilligers hebben uiteraard geen behoefte om zich als handhavers te moeten gaan gedragen. We rekenen dan ook op eenieders gezond verstand en medewerking om ons complex op een gezonde en verantwoorde open te kunnen houden!

Uiteraard blijven we de ontwikkelingen en berichtgeving rondom Covid-19 (corona) op de voet volgen en zullen zonodig hiernaar handelen.

 

VV Spaubeek ontvangt donatie ING Nederland Fonds!

VV Spaubeek heeft een prachtige donatie van €1.000,- mogen ontvangen vanuit het 'ING Nederland fonds voor Medewerkers'. Deze donatie werd aangevraagd door ons trouwe en zeer betrokken lid Wil van Mierlo. Namens bestuur en leden van VV Spaubeek willen we het ING Nederland fonds en Wil van harte bedanken voor de gulle gift en de gedane moeite!

 

VETERANEN ZOEKEN SPELERS

Beste (oud) spelers, supporters en belangstellende, de veteranen zijn op zoek naar enthousiaste
mannen die zaterdags graag een wedstrijdje zouden voetballen. Wij veteranen spelen alleen
vriendschappelijke wedstrijden op zaterdagmiddag om 16.00 of 17.00 uur. Momenteel bestaan we
uit een groep van 15 spelers en willen dit graag aanvullen met enkele nieuwe spelers. Heb je
interesse kun je bellen met: Frans Welzen 06-23625163
 
 
 

Gezocht: enthousiaste jeugdleiders

Ondanks de lange voetballoze periode waarin door de coronamaatregelen geen wedstrijden mogen worden gespeeld, maakt onze jeugdafdeling een mooie groei door. Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we de competitie in september met zeven Spaubeekse jeugdteams gaan hervatten!

Natuurlijk kan dat niet zonder de hulp en inzet van enthousiaste leiders en trainers. Met name voor de onderbouw zijn we nog op zoek naar enkele nieuwe krachten. Ook als je parttime (één of twee avonden en/of alleen de zaterdag) beschikbaar bent, komen we graag met je in contact. En ook studenten aan een sportopleiding die een stageplek zoeken zijn van harte welkom te reageren. Het volgen van trainerscursussen van de KNVB via onze vereniging is altijd bespreekbaar.

Dus heb je affiniteit met jeugd en voetbal en wil je een steentje bijdragen aan onze bloeiende vereniging, neem dan voor meer informatie contact op met Ralf van Laar (06-48960543). 

 

 

Ook senioren mogen training hervatten

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Protocol voor spelers senioren.pdf</code>Protocol voor spelers senioren.pdf 389 Kb15-05-20 08:02

Nadat de jeugd vorige week de trainingen al voorzichtig hervatte, mogen nu ook de senioren weer 'de wei in'. Dit uiteraard ook met inachtneming van de geldende voorschriften vanuit de overheid. Zie hiervoor de bijlage bij dit bericht.

Bram Pijpers zal vanaf dinsdag 19 mei aanstaande een aantal oefeningen voor jullie voorbereiden. Om te weten op hoeveel mensen hij kan rekenen, is vooraf aanmelden gewenst. Dit kan via 06-20555064

Indien er mensen zijn die vanavond (vrijdag 15 mei) al willen trainen, neem dan contact op met Danny Bastings op 06-29327384. Trainen buiten de aangegeven tijden moet sowieso altijd in overleg met het bestuur, omdat we tijdens de trainingstijden geen vermenging willen tussen de jeugd en senioren.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om deel te nemen aan de trainingen. Ook aan hun het verzoek zich vantevoren aan te melden.

Om de hervatting van de trainingen mogelijk te maken, hebben we duidelijke afspraken gemaakt met de gemeente. Dit houdt onder andere in dat de richtlijnen door iedereen strikt opgevolgd worden. We doen dan ook een beroep op iedereen om zich hier goed aan te houden!

 

Aanmelden jeugdtrainingen VV Spaubeek

VV Spaubeek hervat vanaf deze week de jeugdtrainingen. Conform afspraak met de gemeente zijn deze ook toegankelijk voor niet-leden uit de gemeente Beek.

Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud en wil je mee doen aan de trainingen? Meld je dan aan via Ralf van Laar op telefoonnummer 06-48960543. Vrijwel alle leeftijdcategorieën trainen voorlopig één keer per week. 

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.